onsdag 13 juni 2012

Bra preventivmedel...

Alla 3 barnen har kommit in i någon slags sova-i-mamma-och-pappa-säng-fas... Det är trångt det vill jag lova, men dock ganska så mysigt förutom att man får ganska så ont i ryggen. Men det är väl smällar man får ta som förälder?;-)
Pappan i huset pyste upp i en av grabbarnas säng så jag och små grabbarna fick sängen för oss själva! Vem har sagt att man ska ha ett privatliv med sin blivande man på kvällarna? Här behöver man inte knapra preventivmedel det vill jag lova, vi har redan 3 stycken som stoppar oss från allt vad kel heter...;-)
Klockan 03:30 vaknade jag av att många, små och varma barnfötter och ben låg som ett rep över min kropp och jag tog mej ingenstans...
Man kan nästan säga att detta liknar en ormgrop va?;-)

8 kommentarer:

 1. hahahaha Så är det! Räcker med en unge i sängen faktiskt. Min store kommer ju sällan numera. Men Mini dyker in då och då. Inte ligger han direkt still. Men dom är små en så kort tid så kela får man göra på dagen eller ta igen senare, när ungarna inte vill va med en längre!

  Dessutom. En tå mellan revbenen är det nåt visst med! ;)

  SvaraRadera
 2. Jag fick också besök i natt... maken är borta ett par nätter och vips.. så kom mini (14 år...) så det slutar nog aldrig ;-)
  Det där med preventivmedel.. det funkar ännu "bättre" när de är tonåringar och uppe halva nätterna. Då får man leta stunder när de inte är hemma ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. åå va mysigt, minns dessa stunder med värme!
  Nu nickar jag mest instämmande med Jeanette ovan!
  Då min grabbar nu hunnit bli 18, 20 :-)
  men men snart är dom utflugna...
  ..så jag försöker fånga nuet så mycket jag kan.

  SvaraRadera
 4. Ha ha förstår nu vad du menar med två busungar till i sängen;)
  Det ser riktigt trångt och mysigt ut;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det där känner jag igen =)
  El när man har flera sjuka barn o den ena föräldren somnar i ena sonen säng o sover där flera nätter irad el när pappan i huset söver barnen rent allmänt o somnar där. Också bra preventivmedel =)
  Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 6. Haha! Känner igen det där.... ;-D

  Kram!

  SvaraRadera
 7. när nellie kommer till oss går jag till hennes rum, klarar inte alls av det där med att sova med en massa sparkande fötter här och där :P

  SvaraRadera
 8. Hihi du :-)
  Finns det hjärterum finns det stjärterum!!

  Kram K

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!