tisdag 26 juni 2012

Som en gammal knarkare....

Vid 9:30 kom farmor hit och hämtade upp Douglas! Hon och han ska ha en liten minisemester bara dom 2 i stugan i några dagar! Det kan han behöva, ja att både komma ifrån sin mamma och syskon... Mmm för just nu är vi i luven på varandra heeela tiden och är oense om ALLT...
Så en liten semester helt för sig själv kommer göra honom gott! Han har packat nästintill själv och jag är såå stolt för jag tror att han minsann ärvt sin mors gener om att packa med sig mycket kläder bara för ett par dagar! *fniss*
Alfred bröt fullständigt ihop när han inte fick följa med... Stora floder av tårar strömmade ur han ögon... Men nästa gång är det hans tur! Lite mut om valfri frukost så gick det över! Han valde att jordgubbar PÅ mackan... Mmm smaken är som baken, delad. Lillebror valde samma sak men tog oxå med en liten topping av musli på sin macka!;-)
Här hemma ser det ut som ett gammalt knarkarkvarter med täcken, kuddar och grejer överallt... Och jag mår som en gammal knarkare. Hostar mej igenom nätterna med en superirriterande hosta som gör att jag nästan hostar upp mina lungor.
Jag fick en skvätt coocillana av en vän igår och det hjälpte verkligen! Men jag är nog en gnutta lättpåverkad för jag känner mej helt bakis idag.... Seg, ett svagt illamående, skakis och hjärnan hänger knappt med (mindre än vad den gör i vanliga fall, eller säger man så... Mmm ja ni ser, vet knappt vad jag surrar om...;-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!