tisdag 12 juni 2012

Kvällspromenad!

Energin har återfunnits i min kropp och ingen är gladare än jag! Det kliade sååå grymt i min kropp nu ikväll så jag skickade iväg ett sms till min svägerska och frågade om vi skulle gå en sväng! Så klart hon ville det, så nu har vi rensat både lungor och huvud på massor av snack, jo för våra munnar gick i ett så vi gick till och med fel och missade en avfart;-) Och kroppen fick sig en rejäl tur på 8 km på drygt en timmen! Stackars Rocky (Annelies hund), han fick inte stanna och nosa och pinka på det han ville för vi gick så fort;-))
Det verkade som om min klagan på vädret innan idag hjälpte, för på eftermiddagen sprack himlen upp och nu på kvällen var det sååå underbart vackert! Vår tur i skogen var magisk och ja ni ser själv hur vacker vår vy var!
Ännu en gång så får jag nog medge att jag gärna skulle vilja bo så här på landet! Men så klart då bara när det är så här vackert på somrarna;-)
Tack bästa Annelie för promenixen och tjatet;-)

1 kommentar:

  1. Livet på landet är underbart ibland :) Men när strömmen går, det är isgata i varenda backe, eller arrendatorn häver halva tunnan med flytgödsel är det inte så mysigt! Fast jag skulle aldrig kunna bo någon annanstans än på landet...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!