torsdag 14 oktober 2010

Önskeinlägg?!!


Jag vill börja detta inlägg med att tacka alla snälla för alla fina kommentarer som ni ger mej på min blogg!! Jag uppskattar dom såååå mycket, tuuusen tack!! Fortsätt gärna så;-)!

Jag undrar om ni vill att jag ska blogga om något speciellt? Önskeinlägg? Jag lovar att jag skriver om det ni vill! Har ni frågor, så passa på nu att fråga massor, jag lovar er att svara på allt!;-)

5 kommentarer:

  1. jag önskar ett inlägg om hur du ser på din "ungdom", dina tonår. vem var du då? dina vänner? vad var jobbigt? intressen? ALLT!

    SvaraRadera
  2. Ja tycker att du ska visa bilder på hela ditt hus :) Ni verka ha så mysigt!!!

    SvaraRadera
  3. Din blogg är verkligen hur mysig som helst. Bara fortsätt att skriva som du gör nu. Kanske lägga in mer bilser, för det är alltid trevligt att titta på.

    Jag är ganska ny på din blogg,, så ännu har jag inte lärt "känna " dig. Men jag gillar det som du skriver. Känns att du skriver rakt från hjärtat.

    Kram kram

    Kram från Bella med det Sagolika Livet
    (Ps. ni som inte varit inne i min blogg, slå gärna en titt där, gillar ni det lägg er som följare)

    SvaraRadera
  4. Inte bilser...BILDER menar jag ju Fniss *

    SvaraRadera
  5. ... och jag önskar fler bilder på din vagn, nu när jag själv köpt en Phil&Teds. Jag ser gärna hur det ser ut med lilla Fabian i syskonsitsen.

    O. hur har ni löst det praktiska i familjebilen? De flesta flerbarnsfamiljer köper minibussar för att få plats med bilstolar o. barnvagn. Jag köpte istället en minibil, Merca A-klass som är överaskande rymlig =)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!