tisdag 5 oktober 2010

Bröllops funderingar...

Nej, nej vi ska inte gifta oss utan jag går bara här hemma och drömmer lite, leker liksom med tanken hur det kan gå till. Alla förberedelser och hur vackert det egentligen kunde bli... Nej då jag är inte bitter...
Hur stort skulle man ha? Vem skulle man bjuda? Vart skulle vi gifta oss? Kan man ha ett stort bröllops fast man varit tillsammans så länge och har allt så som villa, volvo och barn? Sambon vill åka bort och ha en fest sedan. Helst bara sticka undan utan att någon vet om det. Neeeeeeej, det vill inte jag. För ska jag gifta mej ska jag ha ett STORT fluffigt bröllop, där jag står i centrum, ja och förstås Jonas med;-)

Oj oj vilket lyckorus som gick genom hela min kropp nu! Tänk om, tänk om.... Men då måste ju Jonas fria först... Helst på ett romantiskt sätt, för jag vägrar. Då får det hellre vara. Det ska gå rätt till från början till slut. Även om vi började lite från slut till början på vårt förhållande med barn, volvo och hus, så måste bröllopet gå till på rätt sätt! Hmmm, kanske någon som vill skänka några hundra tusen kronor till oss så jag kan få mitt efterlängtade drömbröllop?
Annars får jag väl helt enkelt nöja mig med att ha bara en ring på mitt finger, som jag dessutom inte får på mej för att jag är för tjock...;-) Och vara bitter resten av mitt liv;-)

Jag vill gifta mej, jag vill gifta mej, jag vill gifta mej!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Jag vill också! Jag vill också! Jag vill också!
    Väntar, väntar å väntar för jag tänker inte heller fria, det SKA han göra! ;-)
    Men visst är det roligt att drömma sig bort om hur det kunde vara... =)
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Nu far Jonas skarpa sig och fria! Hur svart kan det vara? Har barnen Jonas eller ditt efternamn? Eftersom vi fick Isac innan vi gifte oss sa tog Isac sjalvklart mitt efternamn och det var nog detta som slutligen fick Daniel att ga ner pa kna da han ville att hans son skulle fa hans efternamn... ;)

    Kramar

    Hanna A

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!