söndag 10 oktober 2010

Misshandlade kvinnor...

Min vän Sofia skrev så här på Facebook:
OBS!! Ni som rensar ut kläder, smink, parfymer och deo m.m. En tjej kommer och hämtar från Stockholm helgen den 22:a så hör av er till mig så kan vi hjälpa de stackars kvinnor på flykt från sina misshandlande män (de sticker i de kläder de har på sig och behöver därför allt de kan få..) Hör av er!! ALLT är av intresse...

Så nu vidarebefordrar jag detta på min blogg. Även för er som inte bor i närheten av Skillingaryd, Vaggeryd, Värnamo och Jönköping regionen. Kolla upp där ni bor vart ni kan lämna sånt som är behövande till dessa stackars kvinnor! Jag vet att det är alldels för många kvinnor som har de alldels för bedrövligt och då är de ju självklart att vi måste hjälpa dom!! Tror nog även att det är tacksamma för barnkläder, eller hur Sofia?!

Är ni intresserade av att hjälpa dessa kvinnor (vilket vi självklart är). Så lämna en liten kommentar här så löser vi hämtning och lämning av dessa saker!!!

3 kommentarer:

  1. Sofia skriver...
    Japp Karro, även barnkläder..
    Allt är av intresse utom herrkläder egentligen. Hygienartiklar.. ALLT!!
    Vore kanon om vi fick ihop mycket..
    Tack för att du hjälper till vännen och sprider detta..
    Kram på dig!!
    Sofia

    SvaraRadera
  2. Hmmm....ska se om jag hinner och rensa ut....har tänkt det lääänge nu så nu vore det ju en bra ide och orsak att göra det...som sagt...lite är ju bättre än inget! Skulle det hämtas här i Skillingaryd eller ?
    /Angelica

    SvaraRadera
  3. Jag ska se vad jag har. Vart ska man lämna grejerna?
    Jag kopiera även det här till min blogg :)

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!