måndag 25 oktober 2010

JAG!

Jag kan inte riktigt förstå att jag är 30 år ung och har 3 små barn. Att jag ska ta massor av olika ansvar och bestämma saker och ting... Jag känner mej fortfarande som om jag vore 18, bara det att jag har lugnat ner mej otroligt mycket och att jag har fått en massa livserfarenheter! Kommer jag att känna mej lika "ung" i sinnet den dagen jag är 60 år oxå? Alla är vi olika till sättet och tur är väl det kanske... Jag lyckades ju få den genen prata-väldigt-mycket-höras-överallt-vara-med-överallt-måste-alltid-säga-vad-jag-tycker-genen.... Ibland kan jag bli otroligt trött på mej själv. Varför fick jag lov att säga just så där då? Ångest, ångest... Men så ibland kan det ju vara en fördel med att vara som jag oxå, inte alltid negativt;-) Jag undrar hur andra ser på mej? Folk som träffar mej för första gången, vad tycker de om mej? Tar jag väldigt mycket plats?
Många av mina vänner som jag har är inte alls lik mej egentligen...( Missförstå mej inte nu mina kära söta vänner, ni är bara sååå bra det vet ni.) Men de är lugna, harmoniska och står stadigt här på jorden! Allt det där som inte jag är och ändå har vi hittat varandra och är supertajta... Konstigt det där om man tänker efter?? Likaså jag och Jonas, vi är helt olik varandra på ett sätt men ändå väldigt lik vandra på ett annat sätt. Oj, oj vad detta nu blev invecklat...
Jag vet inte riktigt vad jag menade med detta inlägget, det blev kanske bara en väldigt massa svammel??? Så jag slutar väl detta inlägg med att säga: Jag är den jag är och ingen kommer att kunna ändra på mej!! Jag hoppas att ni alla gillar mej för den jag är!

5 kommentarer:

  1. Vilket härligt inlägg!!!!
    Jag blev så glad =)

    Fortsätt att vara just den Du är, det är det som gör dig så unik!
    Kram på dig ditt energiknippe!

    SvaraRadera
  2. du är jättehärlig, ni kompletterar varandra , du och dina vänner, det behövs en av varje sort.

    det jag komer ihåg bäst av dig från skoltiden är din snedlug, ditt leende och ditt höga, härliga skratt!

    SvaraRadera
  3. hihi.. ja ni kompletterar säkert varandra! om alla dina vänner hade vart lika pratglada som du beskriver dig att vara så kanske ni hade pratat i mun på varann istället? så ja, ni kompletterar säkert varandra :) precis som det ska vara! inte alltför lika..
    hoppas att ni har det bra!
    många kramar!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!