måndag 4 oktober 2010

Berör...

Jag följer massor av olika bloggar, allt från kändisar till vanliga Svenssons, precis som mej. För snart ett år sedan började jag följa LINDAS blogg, jag känner henne inte alls men det känns ändå som om vi vore goda vänner. Hon bor precis som jag i småland, har 3 små pojkar var av 2 av hennes pojkar är ungefär lika gamla som mina! Men för ungefär ett år sedan drabbades hon av inflammatorisk bröstcancer, tyvärr har det hemska cancer monstret fortsatt att föröka sig i hennes kropp. Linda berör mig så himla mycket, hon skriver så bra och delar med sig av sitt liv. Som sagt har jag aldrig träffat henne, men ändå känns det som om jag känner henne så väl. Mina tankar är ständigt hos henne, och jag önskade så att jag kunde göra nått för henne....

Linda är min STORA hjälte som är sååå stark och orkar så mycket trots sin svåra sjukdom!

Linda har nyss startat en insamling till rosa bandet. Hjälp till så att cancerforskningen går framåt och bidra med ett bidrag!!

1 kommentar:

  1. Åh vad gullig du är som länkat till bloggen och rosa bandet-insamlingen! :-)

    Ja visst är nätet fascinerande! Det känns som jag känner dig också eftersom jag är inne och läser här så gott som dagligen (men tyvärr är urdålig på att lämna en kommentar efter mig *skäms*).

    Kram kram!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!