torsdag 21 oktober 2010

Krans pyssel i färgen lila!!

Satte på tingelitangelet som jag köpte igår på ett hjärta, som sedan fick hängas upp på våra ytterdörrar! Visst är lila fint? Och det är ju de små detaljerna som gör det!!
Den här kransen har visst hängt med sedan förr året men får hänga med en liten stund till;-) Inte så snygg, men jag tyckte lite synd om den gråa lilla stackaren så även den fick lite piff på sig;-)!!
Inperationen har åter börjat att krypa i kroppen.... Färgen lila har etsat sig fast i min hjärna och det är den enda färg jag tänker på just nu... Om bara inte plånboken hade varit så tunn just nu hade jag åkt raka vägen till vår lokala gardinaffär och inhandlat nya gardiner till vårt allrum! I färgerna svart, vitt och lila. Förstås ska ju färgen grön få vara med på ett hörn oxå;-)!!
Men nu var ju plånboken så tun, så tunn. Så jag får väl snällt vänta ett tag till på att få mina nya lila gardiner... Annars hade jag suttit och sytt hela kvällen lååång när ändå mannen i huset är och roar sig på hockey med grabbarna... Men jag får väl så snällt städa istället för att sy. En viss skillnad på hur man roar sig om man säger så...;-)

3 kommentarer:

  1. Va fin krans du har gjort!! Lila är helt underbart, min favorit färg :)

    SvaraRadera
  2. Men vad du e duktig!!! Jätte fint!!! Kram

    SvaraRadera
  3. Hade vi bott grannar, så hade jag också velat ha en...! Urtjusigt!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!