torsdag 20 augusti 2009

Trötta barn eller trött på barn??

Idag när vi skulle åka ner för att handla lite snabbt (trodde jag). Så följde även kusinen Elvis med ner. När vi kom fram till parkeringen hade jag ett förmaningstal att vi skulle ta det lugnt och stilla inne i affären. Det började inte alls bra. För dom sprang omkring och hade race med sina små vagnar. När jag sedan stod vid kassan och skulle betala bad jag killarna att gå o sätta sig på en bänk lite längre bort Men då rusade dom in i affären igen. Och jag efter (redan väldigt upprörda på dom). De står vid glassboxen och tar ur glassar. Jag får tag på luckan och bokstavligt talan slänger igen luckan. AJ, där satt visst Douglas ena finger kvar. Han skrek som en liten blå. Men jag var alldeles för upprörd för att fatta att han hade ont i fingret. Så nu har väl Hemköps personalen ringt barnavårdsnämnden. Så nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa på dörren;-)
Han fick iallafall en snygg blånagel. Made by MAMMA K!!!

På lunchen blev Alfred så här trött och kunde inte hålla sig vaken. Visst är barn härliga när dom sover;-)

2 kommentarer:

  1. Vilka söta barn du har!! Båda två!!

    Och NEEEEEJ!!! Vi ringde inte till någon barnvårdsnämnd.. =) Usch! det är sånt som händer. Man missar det riktiga gråtet när dom "krokodilgråt/skrikit" under hela dagen!

    Anna frågade om du blev arg när dom var vid glassen. Jag men det måste man ju bli, svarade jag!! Annars lär dom sig aldrig!!

    Tro mig; Hellre en mamma som är arg, står på sig och låter ungen simma på golvet en den som viskar, ge sig och förmodligen skapar en bortskämd unge! GO FOR IT!!

    SvaraRadera
  2. Härlig hemköpsrunda!
    Det är sånt här som får mej att NJUTA av att ha vuxna (nåja - på god väg iaf...) barn!!
    Men var tid har sitt, o snart nog (FÖR snart) är dina barn oxå stora och då kan man ha de här stunderna att se tillbaka till!! =O) Stor kram från Tant Inna!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!