torsdag 27 augusti 2009

Förkylning....

Vaknade imorse av att jag hade fått en sån förkylning med halsont och 75 ton snor i näsan... Men tyvärr kan man ju inte ligga kvar längre i sängen och tycka synd om sig själv längre. Alfred vaknade runt halv sju och vägrade då att somna om. Kan ju säga att jag inte var på mitt livs bästa humör då;-) Men han somnade om en stund senare så då passade jag oxå på att vila. Nu väntar jag bara på att han snart ska somna igen så jag får vila lite.
Har starka funderingar på att anställa en barnflicka och en städtant som kommer hit en gång i veckan och fixar allt här hemma. Allt från tvätt, städ, strykning, matlagning och barnpassning. Själv skulle jag bara ligga i sängen och vila mig och äta praliner. Men det drömmen är nog högst önsketänkande. Det kommer nog aldrig att slå in...

I gårdagens inlägg hade jag skrivit lite fel fick jag höra.... Citat: Min trötthet trodde jag berodde på att Jonas hade fått semester... Ha ha, det var inte riktigt så jag menade. Det jag menade var att jag då började slappna när han oxå fick semester och att vi då kunde hjälpas åt med barnen och allt annat... Men i och för sig så vet man ju aldrig. Man kan ju bli j*vligt trött på att ha semester samtidigt som sin sambo;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!