söndag 9 augusti 2009

Jag undrar....?????

Under dom sista veckorna på semestern har Alfred sovit otroligt bra! Han har somnat runt 19-20 tiden och sovit hela natten fram till 6-7 tiden då han fått välling och därefter somnat om till runt halv tio tiden. + att han sovi 2-3 timmar på eftermiddagen. Helt suveränt när man är 2 trötta föräldrar som oss.... Men nu har vi varit hemma i snart en vecka och nu börjar han att krångla igen. Han somnar bra, men sedan vaknar han redan innan 12 slaget och sedan kan han hålla på o skrika till och från hela natten. Vaknar tidigt igen. Så nu är vi tillbaks i ruta ett igen. Fattar inte vad det är för fel på att sova i sitt eget rum? Jag kanske borde ta hit någon häxtant som får känna igenom hans rum;-) Nä jag tror inte att Jonas skulle acceptera det.
Så nu är det bara att bita i det sura äpplet och gå upp på vakennätter igen och inte ligga och dra sig längre på morgonen... Men jag ska nog läxa upp honom så att han blir en kille som tycker om att sova. För vi har ju trots allt lyckats med den stora killen att sova mycket och länge!

Imorse vaknade jag klockan 6 av att Alfred satt och spydde i sin säng. Därefter spydde han en gång i halvtimmen fram till klockan 10. Han äter inte så bra och sover mest. Jag tror att det är något han fått i sig eftersom han är och äter och slickar på allt han kommer åt. Igår när vi var ute i sjön och badade så drack han halva sjön. Så det är nog inte så konstigt att det hamnade några baciller i hans mage..... Håller tummarna att han nu mår bättre när han vaknar efter sin eftermiddags lur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!