söndag 16 augusti 2009

Shoppande helg!

Denna helg har gått i shoppandes tecken. Både igår och idag har jag varit inne i stan och shoppat. Vilket känns ganska lyxit för en mamma som mej;-)
Igår helt utan barn, idag med familjen!
Idag blev det Ikea på listan. Vi skulle inte ha något speciellt. Men kom ut med ett kvitto på 1000 kr fattigare. Jag köpte faktiskt färdigsydda (gardinner, förlåt Hanna hahaha) gardiner. Det enda jag behövde göra var att fålla upp dom till den höjd jag önskade genom klipp, klistra och stryka Jag är ingen stjärna på att sy så det passar mej perfekt. MEN Jag ljuger om jag säger att dom blev raka nertill. Som tur var så blev dom lite för långa (så där en 2dm;-) Så det syns inte. Och dessutom har vi en sådan kass sax så när jag skulle börja klippa i tyget så bara tuggade det till. Så jag fick helt enkelt dra och skära i det fina tyget. Men som sagt jag har inte sagt att jag kan sy heller och då ingår ju själva klippandet oxå.:-)

Imorgon börjar Douglas dagis igen efter att ha varit ledig i 8 veckor. Jag tycker nog det är jobbigare än honom. Fy vi måste gå upp vid 8 för att hinna dit till klockan 9. Vi som brukar sova till 9 i vanliga fall. Det får bli väckar klockan som får väcka oss 3 dagar i veckan nu:-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!