söndag 14 juni 2009

Ute dag!

Idag har det verkligen varit en heldag ute i trädgården! Ogräset växer snabbt upp i rabatterna så det var bara för mej att lägga sig på knä och rensa där idag! Men det var så skönt väder och eftersom jag har haft barnen på mej i flera dagar nu så var det så skönt att få vara lite ensam ute i lugn och ro! Jag har satt lite nya blommor och kunde inte med att slänga dom gamla pangseérna så då satte jag ner dom i den tomma rabatten som jag ändå inte hade något i. Så där slog jag 2 flugor i en smäll!!Douglas har haft sin tjej Tindra här hela dagen. Dom har lekt och vi har knappt hört något av dom! När Jonas sprang upp på rummet för att kolla av läget så höll dom på att leka doktor. Douglas höll då precis på att titta om Tindra var med barn så Jonas fick snällt gå ut för att dom inte ville bli störda. Dom är så underbart söta ihop!!
Det börja kännas i kroppen nu att jag stått dubbelvikt hela dagen, så nu blir det sängläge och hoppas på att det är någon bra söndagsfilm!

1 kommentar:

  1. oj, vilken underbar trädgård ni har där borta. Men en del jobb är det ju. Har hört att det är inne med grön asfalt i år =) kanske skulle lägga sånt i hela trädgår´n....

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!