tisdag 9 juni 2009

Barnkalas för hela slanten!!!

Idag har Alfred haft sitt 1 års kalas för sina kompisar som har hängt ihop hela livet;-)! Det var livat här på förmiddagen med många olika viljor. Barnen är i ungefär samma ålder och dom är helt underbara. Han fick många fina paket, men tyckte som vanligt snöret och papperet var roligast! Det var korttagning på hög nivå. Men jag kan ju säga att det är inte det lättaste att få 7 st små liv att sitta ner och vara glada samtidigt. Men jag lyckades iallafall få en samlad bild där dom är med allihop!

Alfred har inte använt sin napp sedan han blev sjuk förra veckan. Jag har försökt flera gånger men han bara spottar ut den. Så nu har vi slutat med den! Skönt att han bara är 1 år och redan slutat med den! Men jag har tyckt att det är ganska skönt när han har haft sin napp. Han har somnat mycket bättre och på någotvis så tillför den en liten trygghet. Som tur är har han sina snuttetrasor!
Min näsa rinner konstant nu och jag är rejält förkyld Känner mig alldeles burrig i huvudet. Det är typiskt att jag ska känna mig så här just ikväll för Jonas är borta med jobbet över natten. Men det är väl så det brukar vara med min vanliga otur;-)

2 kommentarer:

 1. Jag tror att det är i såna situationer, då föräldrarna vacklar och ger tillbaka nappen, som det bäddar för att det sedan blir väldigt svårt att vänja dem av med den. Har de slutat en gång, så är det för att de är redo. Att sedan presentera den igen är bara dumt.
  Oftast är det så att det är vi själva som vill känna oss trygg, eller kanske är vi bekväma ;)
  Det är vad jag tror i alla fall.

  Krya på dig, drick te med honung, kurera dig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. vilka små sötisar, ser nästan ut som någon blöj eller barnmatsreklam =) Skönt att slippa tutthe..ete. På fredag ska nämligen Ville lämna sin tutte till bergatrollet, kul å se hur det går, tror nämligen att den har växt fast i munnen på honom =)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!