onsdag 24 juni 2009

Sol, sol, och åter sol!

Fatta va härligt väder vi har. En svensk sommar är det svårt att slå! Idag har vi bara badat och solat i massor. Det är så skönt att bara ta det lugnt och man behöver inte känna en massa måsten. Det får se ut hur som helst inne bara man får vara ute och njuta av vädret!
Kusin Elvis har varit hos oss hela eftermiddagen! Dom bestämde snabbt att han skulle sova över här. Så när vi äntligen fick in dom för kvällen och en välbehövlig dusch så blev det mysa och titta på film i vår säng!
På eftermiddagen hade vi en BVC tid. Alfred har varit på sin 1 års kontroll och fått 2 sprutor i vardena ben. Han var så duktig och tröstade sig snabbt med sin snutte!
Mamma var här medans vi var iväg så slapp dom 2 små busarna vara med där. När vi sedan kom hem blev det glass för hela slanten och ännu mera bada!
Ikväll hade jag och grannen vattenkrig. Vilket resulterade i att han slängde i mig i polen Det är ju tur att det är någon mera på denna gata som är lika barnslig som mig;-)
Nu är jag röd som en kräfta av all sol. Det börjar klia så där gott på kroppen. Så nu väntas en skön dusch och en välbehövlig insmörjning av kylbalsam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!