onsdag 17 juni 2009

Trevlig midsommar!


Idag har mammagänget träffats för att senare ha ett litet uppehåll över sommaren och efter sommaren så börjar några att jobba. Så vi hade en mysstund i förmiddags! Vi gick en promenad och sedan åt vi lunch tillsammans! Det känns så himla konstigt att vi alla som har varit med varann i ett helt år nu inte ska få vara hemma med dom små tillsammans igen....

Sedan var det bara att dra vidare på midsommarfirande på dagis! Vädret har varit ganska bra hela dagen. Det höll uppe när vi dansade runt stången. Men när alla skulle sätta sig ner för att fika, drog regnet in och det började spöregna. Som tur var fick vi gå hem till en kompis så där hade vi vår picknick istället! Tack snälla Linda för det!
Nu ska jag gå och packa för att ikväll åker vi ner till Mellbystrand för att fira midsommar där. Vi ska vara 4 familjer plus Lasse;-) Jag längtar så mycket!!
Glad midsommar!!

1 kommentar:

  1. Trevlig midsommar till dig också! Hoppas att ni får det bra vid havet! Vi kanske kan få till den där fikan nån gång på sommarlovet - vore jättekul. Stina pratade om "Douglas från kyrkan" häromdagen, så hon vill gärna leka....vi kan väl höras!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!