onsdag 10 juni 2009

Nattuggla!

Ikväll somnade mina 3 killar så här gott i våran säng!Jag har en förmåga att inte komma i säng på kvällarna När klockan är 18 så är jag så trött så jag skulle kunna ge vad som helst för att barnen sov och jag själv låg till sängs. Men sedan tickar timmarna fort iväg och vips så är klockan 23.30 innan jag är i säng. Det är så mycket annat jag börjar pyssla med på kvällarna och det är så skönt att bara få sin egen tid när barnen sover. Då måste man ju passa på....
Inatt fick Douglas sova hos mig eftersom att Jonas var borta. Så när jag kom in efter en stund hittade jag honom liggandes i en så här skön sovställning;-)
Alfred hann vakna innan jag somnade så han fick också ligga brevid mig. Men klockan 03 vaknade jag att det dunsade till vid Jonas säng. Då råkade Alfred ramla ur sängen. Han somnade brevid mig, men på nått sätt har killarna bytt plats inatt så då var olyckan framme. Men Alfred märkte knappt själv att han ramlat ur så han somnade lätt om!
Idag har vi bara glidit omkring. Jag har varit och shoppat lite nya kläder. Allt detta hittade jag på rea!! Jag har letat efter ett par röda byxor. Och vips så fanns dom där på 50%!!!!
Douglas har varit och klippt sig idag så nu har vinterpälsen ryckt av! Så nu hoppas vi på att sommaren kommer så att han slipper frysa om sitt lilla huvud;-)
Alfred därimot får nog vänta några månader innan han får klippa sig.Jag tycker att han ska ha lite längre hår. Han har lite yviga lockar som faller så fint på hans jässa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!