fredag 26 juni 2009

Mysdag i blåsten!

Idag har vi bara tagit det lugnt och gjort det som bara vi har velat! Jag och barnen har sovit middag! Alfred i sin säng, Douglas i en solsäng inne på altanen och jag i solen! Det börjar att kännas nu på ryggen att jag somnade där;-)
Ikväll är Jonas iväg på sommarfest med jobbet. Så vi är hemma själva! Jag har faktiskt passat på att städat av här för att inte folk ska få slag när dom kommer in hit... Så nu ser det lite bättre ut. Jag har funderingar på att ta tag i min gigantiska hög tvätt som jag har tvättat denna veckan. Det är så där en 5 maskiner som jag måste ta tag i. Men jag väntar nog på att Douglas somnar in. För det är ju inte ett skit på tv:n att titta på. Just nu ligger Douglas och jag och kollar på beethoven. Den är på engelska men Douglas tycker att den är jättebra!
Imorgon ska vi ha lite fest här hemma med goda vänner. Det är hjulafton på byn. Vi får väl se vilken av mig eller Jonas som får gå ner på det. Vi har inte fått någon barnvakt ännu. Det är inte så lätt att få det nu när man har 2 barn. Sånt var mycket smidigare när man bara hade Douglas. Men jag stannar gärna hemma, mig gör det inget om jag missar det.
Denna helgen har Douglas 3 stycken kalas han ska gå på. 2 imorgon och ett på söndag! Så idag har vi varit och inhandlat massor av presenter. Det är ju inte så lätt att handla till 3 st 4-åringar. Douglas fick fria händer och valde själv paketen!

Måste bara berätta hur gullig Douglas var idag!
När jag satt i solen så började både Alfred och Douglas att klättra på mig. Jag frågade varför dom fick lov att klättra på mig just nu? Då svarade Douglas. - Vi klättrar ju på dig bara för att vi tycker så hemskt mycket om dig!
Han vet verkligen hur han ska få sin lilla mamma att smälta;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!