måndag 15 juni 2009

Mina duktiga killar!!

På morgonen idag när vi cyklade till dagis kom hans kompis Tide och vi tog sällskap dit. I helgen hade hon lärt sig att cykla utan stödhjul och var superglad för det! Det resulterade i att Douglas bröt ihop helt och bara grät. Jag kunde knappt lämna honom på dagis för det. Men vi kom överens om att när jag hämtade honom efter dagis så skulle vi ta av stödisarna och vi skulle börja öva och cykla utan. 20 minuter senare cyklade han själv och var superduktig. Han har dock inte lärt sig att starta och bromsa själv men ändå. Så hela eftermiddagen har Tide och han cyklat på gatan fram och tillbaks. Jag är så stolt över honom!!Han fick en barn högtryckstvätt i helgen av mormor och pengar som han fick av gammel mormor och gammel morfar. Den har oxå gott varm nu i några dagar. Så idag har dom tvättat sina cyklar, så nu är dom rena och fina!Alfred har nu varit tuttefri i 2 veckor. Han är så duktig och sover jättebra utan den. Man kan märka ibland på kvällarna och även nätterna när han äter välling att suget och behovet efter napp är lite extra stort. För då vill han gärna suga, fast vällingen är slut..... Men han är så duktig min lille kille!!

2 kommentarer:

  1. douglas är nog min idol. han verkar så sjukt rolig. det med de glittriga skorna och läppstoiftet är det roligaste jag hört! och så bryter han ihop för att nån annan kan cykla utan stödhjul, så söt!

    SvaraRadera
  2. oj, vad duktiga de är de där barnen på marielundsområdet =) Lille Ville här hemma har lämnat tutten till bergatrollet i helgen och dessvärre äter han ingen välling. Så lite svårt att lägga honom på kvällen. Läste i något annat inlägg att alfred hade svårt att komma till ro utan tutte, nu förstår jag precis vad du menar med det =)kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!