måndag 29 juni 2009

Fest, fest, fest!!!!

I lördags hade vi lite grillfest med goda vänner! Vi drack massor av bubbel och njöt av det vackra vädret! Sedan drog vi vidare ner till byn och öl tältet! Vi fick ingen barnvakt, men Jonas var så snäll så han stannade hemma. Jag tyckte det var jätteskoj och jag träffade till och med malungsfolk där! Tänk att världen är allt bra liten;-)
O så gjorde jag något som jag inte gjort på flera år. Jag var på efterfest. Jag kom hem klockan 03,30. När vi gick hemåt började det att ljusna och fåglarna kvittrade. Jag kände mig ganska hemsk just då. Att jag en 2 barnsmorsa är ute och ränner på detta viset. Men trevligt var det och jag kan ju säga att jag mådde som jag förtjänade igår. Jag hade gärna bytt huvudet med någon annan. Dessutom var det nog den varmaste dagen på länge och det gör ju inte saken bättre.

På kvällen åkte vi ut till våra härliga vänner som oxå är faddrar till Douglas. Vi grillade i deras mysiga stuga och Douglas fick åka och köra båt ute på sjön! Gissa om det var en kille som var lycklig sen! Resumé av en mycket trevlig och lyckad helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!