tisdag 31 mars 2015

Fredagen och lördagen...

Det är lite mycket nu kan man säga... Jag ligger lite efter lite här och där och har huvudet just nu någon annanstans... Så det här med att blogga har liksom inte känts aktuellt... Så JA nu ligger jag lite efter här också minsann...;-)
Fick mess från min underbara vän Veronica som undrat om något hänt? Ja för hon saknade mina ord på bloggen!;-) Lövlie, kan ju inte svika er på detta viset ju! *fniss*
 I fredags var jag på tjejmiddag! Eller kanske ska vi kalla det terapi-snack- i- massor-dricka-vin-skratta-ha- en- underbar-kväll-tillsammans-dejt!
Det här med att få klä upp sig lite extra! Jag gillar det! Även om vi "bara" var 5 tjejer som skulle träffas, att göra sig lite extra snygg, ja de är liksom pricken över de lilla i:et;-)
Veronica hade fixat så vi fick vara i hennes svärpärons lägenhet och Jouline hade fixat all underbart god mat!
Plockmat i massor, fy sjutton va gott det var! Hon är en pärla på att fixa och greja hon!!
Varför vi valde att vara i den "tomma" lägenheten istället för hemma hos någon av oss? Bara för att vi skulle slippa köra ut någons familj och bara för att vi skulle få sitta ner och bara prata i timmar helt ostört från alla barn och män! Skitbra ju!;-)
Vi körde på en liten blandad konstellation... Vi bjöd ihop ett gäng som annars inte brukar umgås och ses! Sååå kul och kan verkligen rekommendera det! (Saknade dock dej Sara Babs;-))
Som sagt vi pratade, ältade, grät en skvätt, skrattade hysteriskt mycket, pratade i munnen på varandra, skvallrade och pratade ännu mer tills nästan syren tog slut och vi alla började jäspa ikapp runt 01-tiden...
 Vi drack hot shot också! Jo tack det märkte jag på lördag morgon när Alfred kom och väckte mej innan klockan 6 och undrade va klockan var? Men jag skyllde så klart på att jag "bara" sovit si så där 5 timmar, därav huvudvärken;-)
 Och efter 2 hot shot, en drink och lite vin! Ja då blir man så här galet snygga;-)
 På lördagen firade vi ju Douglas! Vädret var underbart och jag rotade fram mina converse, keps och väst! Älskar våren! Synd bara att den inte riktigt fick stanna, men jag njöt hela dagen av de underbara strålarna!!
 Lördagskvällen spenderades ihop med min bror, svägerska, kusiner, mamma och Tommy! Vi firade vår älskade 10-åring!
 En av presenterna var denna jackan! Skitsnygg och kommer från KapAhl!!
 Det här med att öppna packet är ju sååååå spännande och att få hjälpa till att pilla bort snörena, ja det är också spännande!
 Vi bjussade på varm smörgåstårta som jag fixade till under eftermiddagen! 2 sorter, en med köttfärs och en med skinka och de var mycket uppskattat! Glömde dock fota den, fy skäms på mej..
Tårtan gjorde jag också och var verkligen hemmagjord, men fantastiskt uppskattad av barnen! En fyllning med bland annat nutella, så JA tro fasen att den smaken gick hem!
 Tilde var här också... Ja det är alltså Douglas tjej! Så söta är dom! Har växt upp ihop från dag ett! Varit tillsammans si så där 20 gånger till och från, men håller ändå ihop som ler och långhalm! Sötnötter!
Så klart körde vi earth hour! Så spännande och mysigt! Grabbarna sprang iväg och spelade spel i ett sken av ljus och att få gå runt med en ljuslyckta med batteriljus, extremt spännande!
JA, det är ju tur att de vuxna hade sina telefoner där i mörkret så att de hade lite ljus runt sig;-) *fniss* Nä då, de tittade upp någon gång ibland och umgicks med oss, ja faktiskt hela tiden och det ena roligare och konstigare minnet kom upp efter de andra...;-)
Vi hade en fantastiskt trevlig kväll!
 
Den här helgen stoppar jag långt in i mitt hjärta! Den här helgen var kanske en slags laddning för mitt hjärta, för just nu känns det ganska trist och konstigt där inne... Men jag lovar, jag berättar mer  om det sedan... Puss på er!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig helg! Och jag håller med, att få piffa till sig och dricka vin med vänner är ju sjukt härligt!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!