onsdag 4 mars 2015

Boosta!

Den här vintern har varit lång, tråkig, grå, mörk, äcklig och jobbig på så många sätt och vis...
Jag har liksom inte riktigt känt igen mej själv ju... Kanske inte så konstigt, det har varit en galet jobbig och konstig höst och vinter och mitt inre har åkt lite berg och dalbana... Det har varit många känslor på en och samma gång om man säger så...
Jag kände att jag måste försöka boosta upp mitt humör ett hack eller tre!
Så jag började googla lite på vitaminer och knatade sedan till hälsokostaffären och köpte mej ett paket med rosenrot och ett med D-vitamin! Nu jäklar ska mitt humör upp ett par hack och det snabbt!
Jag vet inte om jag bara inbillar mej, men efter en vecka med dessa preparat i min kroppen så känner jag mej sååå mycket bättre!
En lugnare känsla, en gladare Karolin, en piggarare mamma, mer fokuserad på det jag gör och SEXLUST!
Ja ni hörde rätt! När jag köpt dessa googlade jag ännu lite mer när jag kom hem (och ja självklart, allt som står på nätet är ju sant, hehe;-)) och fann flera sidor där det står att man får mer sexlust av just rosenroten!
Det står även att det är bra att ta i samband med om man vill bli gravid! Så ni som tänker på att plantera ett litet frö i magen, men som kanske skulle behöva lite hjälp på traven. Testa rosenrot!
Som sagt, sexlust va det ja! Herreguuuud alltså.. Ni vet, ibland kan den faktiskt falla bort... Det är så mycket annat att tänka på när man har huset fullt av barn, heltidsjobb och sjutton andra järn i elden... Men med dessa piller i min kropp.. Utan att säga för mycket, men dra mej baklänges alltså vilken kick!;-)
Ni som tycker det är pinsamt att prata om sex, ja ta fram skämskudden då. Men seriöst. Har inte alla det, eller nä det kanske inte alla har? Men så pinsamt är det väl ändå inte att prata om?
Lyckstolparna får nästan akta sig när jag kommer och går, he he...
Det kanske inte alls funkar för just DEJ, men som sagt. Väl värt att testa!
Jag känner mej som en pigg 20 -åring igen med kroppen full av sexdrömar;-) *fniss*
Och D-vitaminen då? Jag vet inte, men givetvis kan den ha en stor verkan också att jag känner mej piggare! Herreguuud, klart att kroppen skriker av sorg när den knappt sett en solstråle på si så där 4 månader... Jo då, lite sol har vi sett de sista dagarna. Men bara en liten stund. Vädret är ju värre än mitt humör och växlar om från snö, sol, regn och hagel på bara 5 minuter...;-)

1 kommentar:

  1. Väl värt att testa, lite sexlust mår väl ingen dåligt av ;-) Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!