tisdag 17 mars 2015

Att komma in i en "oblogg lust..."

Jag har kommit in i något slags jag-har-inget-roligt-att-skriva-och-mina-fingrar-glider-inte-så-lätt-över-tangenterna-som-jag-vill-och-det-jag-skriver-är-så-ontressant-olustkänsla...
Jag har grubblat i flera dagar om vad jag borde blogga om, men nej jag kommer inte på något... Det känns som om jag skriver samma lika hela tiden, jag tycker jag är dödstråkig och så låser det sig...
Jag som annars har så himla mycket på mitt hjärta som jag vill dela med mej av, har typ just nu inget. Tror jag...? Eller det har jag, men jag kan just nu inte riktigt formulera det som jag nog borde...
I brist på fantasi, så får ni istället se min mun (och mitt ansikte med en liten dutt av cacao på min näsa;-)) i olika konstellationer och med massor av gottis på! Skulle så klart helst av allt velat slicka av varje litet sockerfjun från mina läppar när det var klart, men ICKE! Det åkte rakt ner i avloppet tillsammans med vatten!
Så nu mina kära vänner, nu tar jag hjälp av er!
Ordet är fritt! Hjälp mej lite på traven och komma ur min "oblogg lust"! Det är ju så himla tråkigt om det ska vara tyst och tomt här inne, eller hur? Det tycker jag till och med själv;-)
Så vad vill ni läsa? Ge mej tips i massor! Frågor? Har ni frågor så bara ös på, lovar att svara på dem alla! Jag lovar att svara på dem rakt från mitt hjärta! Önskeinlägg?!
Ös på nu bara!
Kanske är just DU sugen på att gästblogga här? Har du något på hjärtat som du vill att andra ska ta del av? Maila mej på: karolinjohansson85@hotmail.com så publiceras det här!
Vad jag gör istället för att hänga här med er och blogga? Inte mycket! Eller jo förresten, det är ju fullt ös från morgon till kväll, men så klart skulle jag kunna bli ännu lite mer effektiv. Jag håller på att jobba på det, men man kan tyvärr inte vända det på en vecka...;-)
Jag är i alla fall glad att jag äntligen (igen) har börjat röra på mej varje dag och herreguuud vilken träningsvärk jag har i mina klena ben... Aj, men gött!;-)

4 kommentarer:

 1. Men ååå! Du behöver inte ha något speciellt att blogga om ju! Det jag gillar med din blogg är att jag kan gå in här och läsa om dina tankar kring vardagliga ting, njuta av dina fina bilder och så... Håll ut! När det fina vädret och värmen kommer så kommer lusten tillbaka :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående kommentar. Du får bara INTE sluta blogga. De dagar du inte skrivit har jag abstinens. Lova att du inte slutar !

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående kommentarer! Gillar din härliga blogg. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Känner igen det med att tappa lusten, det blir så ibland men jag tror du får den tillbaka. Det har hänt jobbiga saker i ditt liv, inte konstigt att du känner Dig off. Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!