söndag 22 mars 2015

Nya glajjor!

Igår var det äntligen dags att besöka optikern!
Jag har typ tänkt ett år på att köpa nya glasögon, men ja sen har det bara runnit ut i sanden trots att jag gått med huvudvärk till och från...
Jag beställde för första gången en tid på smarteyes! Gud så smidigt och lätt det var! Bokade det själv på nätet, valde tid och dag, klart!
Alltså jag gillar verkligen inte att sitta där i stolen och testa ut vilken syn jag har.. -Ser du bättre nu, eller nu? -Är det klarare nu eller nu? Gud jag vet inte? Jag tror de var bättre för 5 minuter sedan?;-) Stackars optiker... Hon var alldeles slut efter mitt besök... Men kom fram till att det kanske inte var så konstigt att jag haft huvudvärk ett tag. För mina ögon hade ändrat sig, det ena till det bättre och det andra till sämre. Så mina ögon har fått jobbat på hårt...
Sen kom ju det roliga "problemet"! Att prova ut brillor! Och nu lovade jag optikerna att jag skulle använda glasögon mer än linser, men ja vi får väl se hur det blir;-)
Dom hade så sjukt snygga bågar och det är som sagt lika svårt varje gång där man står och ska välja ut bara ett par... Men jag visste på ett ungefär vad jag ville ha, ett par mörka och stora så att dom blir till en snygg accessoar!
Ja kanske? Men nä lite för utmärkande för min stil och jag vet att min käre storebror hade trackat ihjäl mej om jag köpt någon av dessa... Han hade garanterat skrattat VARJE gång vi setts.. Jo då sån är han;-)
 Runda är visst "inne" just nu! Men nja.. Jag har haft runda en gång i mitt liv och dessa skrattar vi fortfarande åt.. Men faktiskt, det är ganska så coolt ju!;-)
 Lite väl stora för mej! Mitt ansikte liksom försvann där bakom glasögonen, blev dessutom galet lik min mamma!!;-)
 Gillade dessa, men Jonas tyckte nja och jag lyssnade på mitt smakråd!;-)
 Dessa... Jo.. Jag höll i dem ända till slutet och det var dessa eller dom jag valde trots att dom var "runda".. Ångrar nästa nu att jag inte beställd 2 par... Runda men ändå inte runda och dessa gjorde inte mitt ansikte så runt liksom...
 Även dessa blev jag galet likt min mamma i.. Men nej, inte min stil...
Att stå och "tjuvfota" sig där bakom hyllorna.. Oj oj, nästan så att till och med jag tyckte det var lite genant;-) Men så klart var jag ju tvungen att göra det... Ja för att visa glajjorna och alternativen här! Så där av skrattar jag inte så mycket, utan låtsades spegla mej i telefonen med kameran! *fniss*
Efter mycket om och men och massa svett och undran... Så kom vi, jag, min käre make och optikern överrens om att dessa skulle jag ha!
Detta är jag och skönt satt dom! Kan ju hända att jag beställer dom halvrunda på bilden i mitten när jag hämtar ut dessa?!;-)
Så vad tycks?
Optikern sa några glädjande ord som jag tog åt mej direkt av: -Du passar ju i alla olika bågar, så du kan köpa vad som helst för dom är snygga på dej allihopa! Det är faktiskt inte många som har det så! Jo man tackarja!!;-)
Nu måste jag vänta 2 veckor... Helt plötsligt kändes 2 veckor som en hel evig.. Konstigt det där? Så fort man beställer något så vill man ha det bums!!;-)

11 kommentarer:

 1. Visst är det så svårt att välja glasögon samtidigt som det är kul med nya men svårt att veta om man kommer trivas. Borde också beställa tid till synundersökning, jag har visserligen inte märkt någon förändrng men det är nog 10-11 år sedan jag kollade synen, dags kanske men lätt att skjuta upp.
  Blir nog kanon med dina nya brillor.

  Madeleine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Daxs för dej att gå till optikern nu! Det är på tiden!;-)

   Kram i massor K

   Radera
 2. Tror inte att jag är så snygg Karro;-) Puss/mamsen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi hi, jo dom säger ju att jag liknar dej!;-)
   PUSS

   Radera
 3. Vad bra du passade i de. Du passade i flera.
  ��

  SvaraRadera
 4. Snygga du! Jag får inte använda linser mer. Skulle vara najs att ha ett extra par glasögon. Dyr accessoar bara. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh nej va trist...:-(
   Mmm VÄLDIGT dyrt.. Men ok pris ändå.. Under 2000 kr och då med bågar, glas och undersökning! Jag bryr mej ju inte ett skavtt över om det är märkesbågar eller inte;-)

   Stor kram K

   Radera
 5. Dom du valde var snygga!
  Men... (med risk att ge dig lite ångest) de du stod och valde mellan (runda fast ändå inte runda) var galet snygga på dig! Sorry...... ;))

  *puss och kram* Och sorry igen! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha jag veeeeet.. Har värsta ångesten nu... Om jag fjäskar nog mycket hos optikern.. Tror du han ger mej lite rabatt då? ;-)

   Puss och kram K

   Radera
 6. Du passar i de flesta, de du valde var nog snyggast på dig. Kram J

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!