onsdag 25 mars 2015

Nu är vi igång igen!!

Klockan har 2 dagar på raken  ringt ilsket klockan 5! Våra morgon PW:sar är återigen igång, efter att ha legat nere säkert 4 månader...
Titta så pigga och friska vi ser ut innan klockan 6 på morgonen! Starka och pigga!
Jag skulle förstås ljuga och bli illsvart om min tunga om jag skrev att jag älskade att stiga upp.. Jag kommer ALDRIG att bli en morgon människa och jag kommer aldrig att njuta av att gå upp, oavsett när klockfan ringer.
Men när man är 2 så är det bara att kötta på! Vi tjatar på varandra att gå upp och vips är vi helt plötsligt ute , påklädda och går och insuper en härlig morgon och möter morgonsolen och varfåglarnas härliga stämma!
Det är så tyst så tyst! Knappt någon trafik har kommit igång, bara en och annan morgontrött cyklist och så vi...;-)
Vi pratar heller inte så mycket.. Jo jag pratar väl mest.. Det är perfekt att ventilera lite så där innan klockan 6 på morgonen, jag kan ju prata dygnet runt om det skulle vara så!;-)
I vanliga fall har jag knappt kommit upp ur sängen vi den här tidpunkten... Men nu har jag både 5 snabb kilometrar i benen, nyduschad och med en frukost i magen! Visst låter det underbart? Och jag LOVAR, det ÄR underbart!;-)
Som sagt, jag är så trött så jag nästan spyr varje morgon när klockan ringer. Men den känslan försvinner så fort vi kommer ut!
Nu jäklar är vi igång igen! Nya friska tag och nya morgon promenader! Och kom ihåg: Kan jag så kan du!!;-)
Varför just morgon promenader? Man vaknar upp! Bär med sig en härlig känsla hela dagen och framåt eftermiddagen så har du glömt bort att du har gått och får du då till ett till träningspass (JA jag kallar en SNABB PW för träning, det gör tydligen inte alla, men JAG gör det!) så är det bara en grym bonus att kunna tränat 2 gånger på en dag! Du är pigg hela dagen och klar i knoppen när du kommer till jobbet!
Ha ha ha, FÖRLÅT Jonas.. Men jag kunde inte låta bli! En bild som säger 1000 ord, som blev så fel.. Men fy fan va vi är grymma som ger oss ut på mornarna!! Hejja hejja!!;-)

3 kommentarer:

  1. Så skönt att komma ut en stund i tystnaden innan världen vaknar!
    Bra jobbat! Kram J

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat båda två och JÖSSES så mycket Alfred det är i ditt ansikte på sista bilden.... ;-) :-)
    Puss å kram från Fia några gator ner...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!