söndag 1 mars 2015

Bokat och klart, 2015-2016!

Igår träffade vi detta härliga gäng! De gäng som vi firar nyår och midsommar ihop med! Vissa av dessa har vi firat midsommar ihop med i 13 år!
Dock kommer det ju aldrig mer bli sig likt på dessa högtider... Under alla dessa år har vår kära Lasse varit med oss och det kommer bli konstigt, fel och tomt utan honom... Usch...
På nyår började vi i alla fall att spekulera lite om att göra något helt annat kommande nyår! Vi har pratat om att åka någonstans i flera år, men med massor av barn i alla olika åldrar så har det liksom bara runnit ut i sanden och vi har liksom känt att det ändå är skönast att vara hemma när alla barnen varit så små...
Men som sagt, på nyår kläckte någon av oss den härliga idén att vi skulle fira nästa års nyår uppe i Sälen!
Ja och sedan har veckorna gått och helt plötsligt var vi nästan inne i mars månad.
Men så igår träffades vi alla äntligen och bokade in en resa som kommer att gå till Sälen, där vi  kommer att fira in 2016!
Vi kommer att tillbringa en hel vecka tillsammans med detta härliga gäng!
Jag har inte åkt skidor på typ 8 år... Så det kan ju sluta hur som helst;-) Ungarna ska gå i skidskola och vi längtar galet mycket!
 Jag menar, det kan ju bara bli hur bra som helst! Speciellt när man har såna här underbra människor runt sig!
Vi kommer att bo i Lindvallen, i den röda byn! 2 stycken stugor är bokade!
Barnen har redan börjat sin nedräkning;-) Att det typ är 40 veckor kvar, ja ja det går väl fort. Men först ska vi ha en sommarsemester!;-)
Jag vet, väääldigt suddiga bilder. Vet inte vad som hände...?
Men bara att titta på dessa backar får min mage att bubbla av glädje! Dalablodet i mej vaknar till liv liksom!;-)
Kanske ska jag våga mej på en svart pist? När vi var uppe i Sälen för 8 år sedan vågade jag mej på en svart pist tillsammans med Eva... Kan säga att det inte alls gick så bra. Eva vägrade åka ner när vi väl kom upp och plockade av sig skidorna medans jag skulle vara tuff och började åka. Men det resulterade i en vurpa och mina skidor åkte lååångt ner i backen... Som tur var kom det 2 gentlemän som hjälpte oss ner. Vi lovade att vi aldrig mer skulle ge oss på en svart pist igen. Men ibland måste man vara lite wild and crazy, eller hur!?;-)

3 kommentarer:

 1. Åh vad kul! I röda byn bodde vi -98 och det var fullkomligt kaos!!!! :)

  SvaraRadera
 2. Åh älskar Sälen! Var där i januari och vi har redan bokat för nästa år 😃 Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt att ha så roliga saker att se fram emot och med ett så härligt gäng. Precis så där ska livet levas. :)

  Önskar dig en suverän kväll!

  You Rock!!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!