torsdag 5 mars 2015

Inatt har jag fött barn...

Och igår natt med...
Jag har fött barn 2 nätter på raken... Jag är högravid och jag ska föda vårt 4:e barn... Vi är i Göteborg på ett litet sjukhus där..
Vi kommer in för jag har värkar, de kikar på mej men säger att jag inte ens är gravid trots min smärta, trots att jag har sammandragningar och jämna värkar...
De säger att jag får åka hem. Vi åker hem och hamnar i en lägenhet, en lägenhet där jag varit förr men som jag inte riktigt kan lokalisera när och vart?
Jag försöker göra en hinnsvepning själv för att påskynda min förlossning och för att visa att jag visst är gravid...
Jag sitter på toaletten och Jonas halvligger på badrumsgolvet och skrattar hysteriskt... (Herreguuud, vart kom det ifrån liksom? Skulle han skratta åt min smärta? ALDRIG!)
Samma dröm 2 nätter på raken och det känns som om jag drömmer att jag föder barn hela nätterna, eller ja i alla fall försöker föda barn...
Nu på morgonkvisten drömmer jag annorlunda, jag drömmer att dom verkligen förstår att jag är gravid och att jag ska föda typ nu...
Jag vaknar upp och krystar.. Jag vaknade nyss upp från drömmen och är helt slut i både kropp och knopp... Det är nästan lika jobbigt att föda barn i drömmarna på nätterna som i verkligheten...;-)
Trött och sliten idag.. Som sagt det tar på krafterna att föda barn på nätterna;-)
Ibland kommer saker och ting i fatt en.. Och i mitt fall kommer dessa grejer ofta in i mina drömmar, trots att dom kan bli helt galet konstiga....

Jag kollade i drömlexikonet om vad just föda barn betydde:
Föda barn:
Pånyttfödelse. Något har varit under tillväxt och är nu färdigt. Något nytt har fötts (en bok, ett musikstycke, ett nytt förhållningssätt, en ny medvetenhet…)
Hmm, ja inte vet jag vad det är som är klart? Kanske får jag dom där nya stora kunderna på jobbet? Hoppas kan man ju verkligen göra!;-) Så kanske jag istället ligger ett steg före och drömmer sanndrömar;-)

2 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen sjukt vad drömmar kan ta musten ur en. :)

    SvaraRadera
  2. Eller så är du så nygravid att du inte ens vet om det än ;-). Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!