tisdag 10 mars 2015

Det får plats mycket....

Jag älskar stora väskor! Jag är ingen sån som byter mina väskor till dagens outfit... Jag kör oftast på en och samma väska till den typ rasar isär... Den rasar inte isär pga slitage, nä utan pga av att jag bär med mej alldeles för mycket grejer... Skitgrejer typ...
Min väska blir liksom alla i familjens väska... De stoppas ner allt! Allt från tomma snusdosor till lite halvuppätna godisar till solglasögon, kablar och så en och annan bok oxå;)
Imorgon ska jag iväg och jag ska ha med mej väskan då.. Ja alltså den är ju allt som oftast med mej... Men idag när jag gick från jobbet tyckte jag att den var extremt tung, så när jag kom hem tömde jag ur väskan... Och jo ni ser, det fanns visst en hel del massa grejer! Inte konstigt att den var tung och att jag har ont i min högra axel och är lika sne som de lutande tornet i Pisa!;)
Vattenflaskor, datorer och en herrans massa "bra att ha grejer";)
Minst en vattenflaska finns alltid med mej i väskan! Dricker man si så där 3 liter per dag, ja då måste det finnas vatten i varje hörn som man kan slaska i sig när törsten är som jobbigast!;)
Sista gången vi var inne och hälsade på Lasse på sjukhuset, dagen innan nyårsafton öppnade han en påse med bilar till grabbarna... De smaskade nästan i sig hela, men han tryckte upp påsen i min hand och sa att den där skulle med hem så kunde dom äta den sedan!
Jag la i den i min väska och bilarna har sedan ramlat ut och legat på botten och dom har sedan glömts bort av grabbarna... 
Jag har inte haft mage att slänga dem... Jag har sett dessa bilar varje dag när jag öppnat väskan och tänkt på honom!
Jag kan inte slänga dem, jag kan inte... Så nu ligger dom i en ask i mitt nattduksbord! De må låta sjukt och kanske så vara sjukt... Men dessa bilar var de sista som han tog på och hade i sin hand, de sista minnena från honom när han levde...❤️
Ett sista minne från honom på någotvis, som känns bra för mej!
Det går inte en dag utan att jag tänker på Lasse... Det känns fortfarande helt overkligt och jag kan ännu inte riktigt fatta att han verkligen inte finns mer... Kan inte..
Nu är väska iallafall rensad och massor av skit är slängt! Så imorgon bitti ska den få följa med på en tripp, mycket lättare! Undra bara hur länge den kommer att vara så här lätt? En dag? En vecka? En månad?;)

1 kommentar:

  1. Hi Hi...
    din väska liknar min fast min var nog lite tyngre fram till förra veckan. När jag skulle köra hem från jobbet började det plinga i bilen som en påminnelse om att även min medpassagerare skulle använda bälte - denna medpassagerare var bara min "lilla" handväska!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!