tisdag 3 mars 2015

Ju mindre man gör, ju sämre effektiv blir man... (Hmm, en kostig formulering?!)

Käre gode gud va jag är slö.. Slö som en stor jäkla slöfock...
Igår blev jag ledig bara så där... Som den sämsta föräldrarna vi är, hade vi liksom missat att både skolan och fritids hade stängt pga av studiedag... Så på söndagen så blev det lite kris. Så jag fick ringa min chef och fjäska om ledighet! Men det var inga som helst problem, han vet att jag har huvudet under armen ibland och det är ju inte alltid lätt att hålla reda på allt;-)
Så var vi lediga, jag och kidsen!
Personligen kan jag tycka att det är lite irriterande att de lägger 2 stycken studiedagar så här... Ja för det har faktiskt varit sportlov nyss.. Kunde man kanske inte ha försökt att klämma in studiedagarna där i stället? Ja nu får jag säkert en hel drös mot mej som kommer skrika att jag inte fattar något att så klart lärarna jobbade då också.... Men nej då, jag ville inte kasta skit på någon, jag bara undrade?
Det är även "åhörarvecka" i skolan, man får hälsa på sina barn och följa med dem en dag i skolan... Men tyvärr så känns det ju inte som man kan vara ledig ännu en dag när jag redan varit ledig en dag den här veckan... Det kändes ju kanske inte som om det var riktigt genomtänkt när detta planerades? Eller? Ja ja, vad vet jag? Men som sagt, jag vill INTE kasta skit på någon, jag tycker bara det är jäkligt tråkigt att allt liksom kommer på en och samma gång, plus att sportlovet har varit nästan precis och då kanske andra tagit ledigt från sina jobb?
Min tanke var att vi skulle fixa lite här hemma igår... Men nä vi gjorde inget. Jo vi hade lite playdejt med kompisar. Kottarna lekte och morsorna satt och pratade i flera timmar! Döskönt!
Sen kunde jag ju ha varit lite mer effektiv, ja jag kunde väl i alla fall ha bloggat!? Men nja, så lat var var jag att jag inte ens orkade det... Ju mindre man gör, ju sämre effektiv blir man... Säger man så? Det var en konstig formulering?;-)
Är verkligen inne i en sån där orkar-inte-göra-ett-skit-just-nu-period... Jag bara flummar runt, njuter här och nu, stressar inte och gör precis det jag känner för...
Egentligen skulle jag behöva vara lite mer effektiv i massor. Men nä, nu går det i slowmotion hela livet... Kanske kan jag bli lite mer effektiv en annan vecka, den som lever få se...
Inget blogginlägg utan bilder;-)
Så ikväll bjussar jag på dessa snygga bilder på mej och Douglas! Man blir aldrig för gammal för att bara balla ur framför kameran, nä i alla fall inte jag! Vi skrattade hysteriskt där vi låg. Han var så "normal" på korten, så jag ba: -Men släpp lös nu Douglas och gör massor av fula miner! Jag lovar, du kommer må såååå bra efteråt!
 Det är verkligen så skönt att inte vara som alla andra! Bara släppa loss och göra fula miner! Det är som balsam för själen!;-)
Mitt under allt trams och skratt fick tant Karolin ont i nacken... Ett fruktansvärt sendrag och för ett tag trodde jag att jag skulle få nackspärr.. Oj va han skrattade åt mej min förstfödde son... Ett sånt där rått skratt att; ha det kan du allt ha! Skitunge!;-)
Så han skulle hjälpa mej att dra ut nacken... Resultatet blev dessa bilder. Nästan som tagna ur en skräckfilm! *skrattar hysteriskt åt mina egna bilder* Ja det får man göra! Ett skratt förlänger livet och JA det är så sant! Att skratta, flamsa och tramsa, det är verkligen så skönt! Prova vettja! Ja om du nu inte är som mej och tramsar för det mesta...;-)

4 kommentarer:

 1. Haha :)
  Jag missade totalt en gång att både skola och fritids var stängt jag skickade iväg ungen som vanligt och sen när han kom tillbaka hem så härja jag om varför han var hemma igen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, underbart att höra att det är fler än vi;-)
   Stor kram K

   Radera
 2. Jag är också i en flum-period nu.... men det är skönt och säkert välbehövligt också ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud ja, visst är det skönt att bara vara! När är man det annars liksom?

   Stor kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!