torsdag 26 mars 2015

Dagens:

Torsdag redan! Vart tog den här veckan vägen? Om en vecka är det påsk och om si så där 13 veckor är det semester! Fatta att snart är det sommar och sol, lööövlie!!!
Idag kör vi en dagens:

 • MÅR: Halvkasst.. Svidande hals, onda muskler och alldeles matt i kroppen... Sömn borde göra susen, tänker vakna pigg imorgon för då ska jag dricka vin med mina vänner på kvällen!
 • UNDRAR: Vart i fåglarna min mens tagit vägen? Den skulle varit här i måndags. Men jo den är på nog på väg, det märker jag allt för häxan PMS har flyttat in i min kropp och är verkligen en pain in da as mot både mej själv och min kära familj...:-(
 • VA FAN!: När jag hämtade Fabian på förskolan idag sa pedagogerna att BVC gått ut med en rekommendationen att barnen bara skulle få äta 2 mackor vid mellisen.. Ok, 2 mackor kan vara helt ok absolut! Men med den där skitmaten som serveras på skolorna (JA jag är helt imot cock n chill maten) så är barnen superhungriga när mellisen serveras... Ja gärna för mej. Jag kan gärna lägga några hundra till varje månad som betalas till dagis/fritids och dom får äta sig mätta! Herreguuuuud, barn som springer som små galningar där gör också av med mängder av energi och då ska dom så klart få äta sig mätta! Tycker BVC inte att de ska äta mackor så måste det ju sättas in frukt istället, eller kanske köpas in nyttigare mackor?!
 • STOLT: Har ikväll varit på utvecklingssamtal för Alfred och han gör mej så stolt! Sköter sig exemplariskt och älskar skolan! Gud va härligt att han sköter sig exemplariskt i skolan när det ibland inte händer att han gör det här hemma;-)
 • SKÖNASTE: Alfred har kommit på att han gärna måste hålla i mitt hår och pilla samtidigt när han ska somna! Jag älskar att bli pillad i håret! 2 flugor i en smäll alltså! Han somnar och JA, nästan jag oxå och båda njuter!;-)
 • HAR: Snackat en herrans massa skit med en kompis idag! Jösses va vi snackade! Lunchade ihop och de bara bubblade ur mej! Och jag som skulle bli bättre på att INTE snacka skit.. Men så ofta händer det dock inte, men skönt var det!;-)
 • MÅSTE: Försöka komma i säng i tid på kvällarna... 6 timmar per natt.. Nä det är på gränsen att min kropp inte pallar det. Minst 7 timmar behöver jag nog för att vara riktigt klar i knopp och kropp en hel dag...
 • LÄNGTAR: Tills nästa vecka då vi ska åka ner till vårt älskade smultronställe Mellby!!! Låt den här veckan gå fort!!
 • FATTAR INTE?: Att Douglas fyller 10 på lördag! Herreguuud, 10 år! Med tanke på att jag fortfarande är 21, så fattar jag inte riktigt detta?!;-)
 • FANTASTISKASTE: Att jag har vänner som är underbara och fantastiska på så många sätt och vis och som ALLTID finns vid min sida i ur och skur!
 • TITTAR PÅ: Ett öga på familjen annorlunda och ett på datorn.... Shit alltså, fatta att rodda runt en familj på 8, 10, 12 barn.. Tycker det är ett helt företag att rodda runt 3 kids och en man...;-)
 • SKA JAG?: Såg att dom sökte deltagare till nästa årets farmen! Ska jag kanske söka?;-)
SÅÅÅÅÅ skönt att bli pillad i håret på kvällarna och sååå mysigt att ligga i sängen och mysa med grabbarna innan de somnar!
2 minuter efter att den första bilden togs, såg det ut så här... Alfred sov gott och nästan jag oxå;-)

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!