tisdag 24 augusti 2010

uppfinnar Jocke!!

Jag vet fortfarande inte vad jag vill jobba med när jag blir stor, trots min ålder... Har ju haft tid att tänka nu när jag gått hemma i så där 2½ år och har iallafall kommit fram till att jag vill jobba med att vara kreativ! Jag vill ha utmaningar, fixa och trixa....
För 5 år sedan fick jag en tanke om en slags uppfinning, ja det kan man nog kalla det en uppfinning.. Jag har tänkt och tänkt, vridit och diskuterat detta med Jonas. Kan jag detta? Vad vill jag göra? KAN JAG GÖRA???

Men så satt jag idag hos min vän och började lite smått berätta om mina små tankar, som kanske egentligen är och har varit stora, iallafall för mej. Vi började bolla olika förslag till varann och den ene var bättre än den andre. Frågorna kom åter: Hur ska den vara konstruerad? Matrial? Priser? Tid? Denna tanke, uppfinning som jag gått och gnuggat på så många år kanske kan bli sann!! Jag är så glad att jag har en MYCKET kreativ vän som kanske kan hjälpa mej och som ÄR mycket fingerfärdig!

Det känns så bra att jag äntligen har fått ventilerat mina tankar om kommande uppfinning. Att ta ett beslut och känna sig riktigt vuxen. Att lilla jag kanske kan, trots att jag inte trott på mej själv.... Jag hoppas att jag vågar ro detta i land och att jag snart kan få visa upp min lilla uppfinning!!!

3 kommentarer:

  1. Spännande!
    Blir riktigt nyfiken! Kul att du vågar!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kontakta företagsrådgivningen eller Almi om dom finns hos er. Dom kan hjälpa på många sätt om dom tycker idén är bra. Det finns pengar att söka osv.
    Blev också jättenyfiken!
    kram

    SvaraRadera
  3. Hej Karoline!

    Jag jobbar på Värnamo Näringsliv. Här kan du få hjälp av en affärsrådgivare som in sin tur kan hjälpa dig med kontakter till Almi och andra som kan hjälpa dig igång med din uppfinning. Almi hjälper dig som har en innovation eller affärsidé att kommma igång. De tittar på din idé och berättar för dig om den verkar vara värd att satsa på. Allt är konfidentiellt.

    Läs mer på www.almi.se och på www.varnamo-naringsliv.se

    Lycka till!

    Kram Anna Grunditz

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!