lördag 14 augusti 2010

Dagens outfit!

Rensade ur mina garderober igår, mitt i allt städande.... Jag lovar att jag bar ut ett 30 tal plagg, plus alla mamma kläder och sedan slängde jag en hel del trasiga kläder, varför man nu sparar på det....? Så nu ska det som bars ut få stå i förrådet för att se om det används. Har jag inte gjort det det på 1 år så åker det till ner till kupan, där de förmodligen kommer till bättre användning än hemma hos mej;-) Hittade denna tunika inslängd i ett hörn i garderoben, endast använd en gång. Jag borde skämmas som gör så mot mina kläder. Jonas kallar det misshandel så som jag slänger med mina kläder;-) Nu har jag iallafall hittat den igen och det känns lite som om jag har ett helt nyinköpt plagg på mej!! (I-landsproblem men ändå;-)

2 kommentarer:

  1. Låter som jag :) gräver jag tillräkligt djupt så hittar jag alltid saker som jag glömt bort att jag hade!...kram,Kate.

    SvaraRadera
  2. Visst är man knäpp som spara på en massa kläder som man inte längre använder, mammakläder, kläder man inte längre kommer i *rodnar* och så vidare. Bättre att ha gott om plats i garderoberna och lättare kunna överblicka de kläder man faktiskt använder så det inte blir som med din tunika ;-)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!