fredag 20 augusti 2010

Det här med leggings.....

Är det bara på mej som alla leggings sitter så illa? Jag har försökt med att köpt lagom stora, lagom små och mittimellan. Men alltid så uppstår detta problem....

Antingen så sitter de nästan uppe vid brösten......
Eller om man ska ha dom där de ska sitta, alltså på midjan så blir det detta problemet istället. Ett häng som heter duga. Hänget når nästan ner till knävecken... Kommer ni ihåg hur det var att ha kalsbyxor förr? Ungefär samma känsla är det att ha leggingsen hängandes så, och det känns som om man ska tappa dem HELA tiden....

Kan problemet vara att jag har förstor mage och ingen rumpa? Eller är detta ett allvarligt problem som vi kvinnor har;-)!!!??

Jag hoppas ändå att leggingsarna aldrig går ur modet, tack gode gud för dem som gjorde de moderna!!!

7 kommentarer:

  1. Tack!!! Har väntat länge på att få höra att det är nån mer som har detta problem!
    Mina legging vill inte sitta "över" magen. Dom åker ner och rullar ihop sej under valken, men rumphäng som följd. Fast i och för sej så händer det med alla byxor... =)

    SvaraRadera
  2. När det gäller jeansleggings har jag exakt samma problem som du verkar ha. Trist när man köper sånt som är lite dyrare för att få känna sig lite mer check och i fin. Nä tacka vet jag vanliga bomullsleggings.

    SvaraRadera
  3. Jag ÄLSKAR leggins. Jag har aldrig varit någon jeanstjej och efter ett par graviditeter då magen är stor och klumpig så blev jag så himlans bekväm i mina leggins.

    Jag har absolut inga problem med mina. Kanske för att jag gärna drar upp dom så långt som möjligt (Inbillar mig att magen göms då=))

    Jag minns att min mamma alltid hade leggins och stora tröjor på 90-talet. (Hon är storvuxen) Så jag tyckte att det var otroligt pinsamt. Men hon tog med sig modet från 80 talet och idag är hon modern igen. ;)
    Tyvärr så kommer jag väl att ta med mig dessa till om 10-20 år.. synd om mina barn då! Haha!

    SvaraRadera
  4. Hahaha, vad rolig du är! Klart dom ska sitta över magen, det är ju hur skönt som helst! ;)
    Kram Marie

    SvaraRadera
  5. Håller med om att jeanstights kan sitta illa och åka ner, vet dock inte varför. Tycker nog att vi alla ska bli lite mer som Alfred. Nakna och fria ;) puss

    SvaraRadera
  6. Säger som fler i detta inlägg, ÄNTLIGEN någon mer som har samma problem som mig! Enda gången de sitter någorlund okej är ca en timme när de är nytvättade.
    Kanske vi skulle designa ett par utan dessa problem...?
    Kram

    SvaraRadera
  7. hhahahha vad du är härlig! underbara bilder. jag har samma problem och stor mage plus liten, platt rumpa!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!