söndag 15 augusti 2010

Fantasi shoppat...

del 2 om den trasiga stolen.......
Sagt och gjort så åkte vi in till staden och gick in på Mio möbler. Jag hade den trasiga stolen i högsta hugg och gick in i affären. Jag var beredd att ta en strid mot affärsbiträdet, men jag slapp visa min aggressiva sida! Vilket Jonas var mycket glad för... Han gick nämligen 10 meter ifrån mej för att slippa skämmas för mej ifall att jag hade blivit arg;-) En söt tjej satt bakom disken och var väldigt tillmötesgående Jag berättade vad som hade hänt med stolarna och hur de andra stolarn såg ut hemma. Så nu ska jag ta kort på de restrerande stolarna här hemma, mailja iväg dem och hoppas på en reklamation och nya stolar. Dock inte samma sort som vi har nu, vill ju inte få samma problem igen!

Vi tog både ett och två varv runt i affären. Jag drömde mej bort och fantasi shoppade både säng, bord, soffa, matsalsbord, mattor och massor av piff!!! När jag börjar jobba då jäklar ska jag spara och köpa massor av nya möbler!!;-) Åkte vidare till media mark, där sambon fantasi shoppade upp hela affären tror jag bestämt;-) Innan jag knappt hann in i affären så hade han redan tittat ut 2 tv apparater som kanske snart får flytta hem till oss!!

Vi var duktiga idag, min plånbok fick bara köpa lite godis, så det var en mycket billig dag i stan idag!!

Hämtade äntligen min älskade mobil igen efter lagningen! MEN nu är den helt rensad så nu har jag inga telefonnummer längre. Så ni som känner att ni vill ge mej ert nummer får gärna messa er nummer till mej!!!

Denna snygging kanske det blir som får flytta hem till oss istället för de gamla!!

1 kommentar:

  1. Sanna Fredriksson17 augusti 2010 kl. 19:36

    Snygga ;) De är ju de stolarna vi har!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!