måndag 23 augusti 2010

Jag klarade det!!!

Jag fick ihop hylla till Fabians rum igår. Herregud det var ju lätt som en plätt, och det var bara några små fula grodor som valde att hoppa ur min mun... Fy fan va jag är bra!!!
I början av sommaren började jag måla bokstäver till barnens rum. Men sen kom de fina vädret och vips så hade jag glömt bort dem. Men nu är de färdig målade och uppsatta på väggen! Jag blev riktigt nöjd med dem!!!

Bokstäverna passade väldigt bra till den nya hyllan!;-)

Alfred fick sin bokstäver över sängen, lite riskabelt med tanke på att han inte kan hålla sina händer i styr... Men ännu sitter dom där det ska;-)

Även Douglas fick sina vid sängen! Han tyckte jättemycket om dem och ligger varje kväll och bokstaverar sitt namn!!
Imorgon börjar barnen på dagis efter 8 veckors sommarlov. Douglas längtar såå mycket. Hans avdelning kommer att vara störst på hela dagis!! Så innan han somnade ikväll hade han många fjärilar i sin mage! Även Alfred kommer att byta avdelning och kommer därmed inte vara yngst på sitt dagis längre... Okej, just det heter ju förskola. Men jag säger dagis iallafall....;-)
Bäst att gå och fixa allt för morgondagen om vi ska hinna i tid imorgon bitti. Men det är skönt att komma i rutiner igen både för mej och barnen!!
Ikväll stod jag imot sötsuget. Istället för skåprens efter något sött så tog jag ett päron. Kanske inte lika gott, men nu känner jag mej iallafall väldigt duktig och nyttig;-)!!!!

7 kommentarer:

  1. hm...å jag har precis ätit 5 kakor... :)

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev! Skulle vilja "sno" den idéen. Gjorde du bokstäverna själv eller köpte du?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad tjusigt det blev i killarnas rum! Jag blev förälskad i tapeten m stärnor i Alfreds rum! Vart har du fått tag i den??
    Hälsningar Lina

    SvaraRadera
  4. Malin: Bokstäverna kommer från panduro!!
    Lina: Jag har målat stjärnorna själv! Målade bara av "tapet" stjärnor och målade sedan av dem på väggen med smörpapper som jag klippte ut! Super enkelt och då kan man ju få de färgerna man vill!!
    Kram K

    SvaraRadera
  5. Superfint! Vad kreativ du är!
    Är så imponerad att du hinner med så mycket hela tiden! Min tid räcker liksom inte riktigt till...
    Tog endast en lite paus nu i allt plock å städ.
    Verkligen fina rum!
    Kram
    ps. duktigt att inte ta något sött i skafferiet! ;)

    SvaraRadera
  6. Hej hoppas allt är bra..och grattis för din nedvikt hehehe jag försöker också gå ner mina 8 kilo extra som jag har kvar men det går inte bra, mitt sötsug är större än motivationen verkar det som heheh jo du en fråga jag har köpt sådana bokstäver för kanske 3 mån sedan men jag visste ej hur jag skulle sätta upp de hur har du gjort, jag satt upp med spikar för jag vill inte ha dubbelhäftande tejp,vad använder du?

    SvaraRadera
  7. Vad fint det blev!!
    Vilket tålamod du har som har målat till alla tre också :o).

    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!