söndag 22 augusti 2010

Fix och trix!!

Denna helgen har varit så lugn och skön. Inga massa måsten (ja förutom målning och snickring ...) Men annars har vi liksom bara gjort de vi har velat! Vi har haft på hälsning av vänner och har varit och hälsat på vänner! Så skönt när man kan "spontan" träffas! Idag vaknade Fabian klockan halv sex.... Förstå halv sex är ju mitt i natta och morgon trötte mamman visste knappt vart hon hade rumpan då. Sedan vaknade Alfred, så innan klockan sju var vi uppe. Har nog inte hänt på många år... Men så har jag ju världens snällaste sambo som kom upp så jag fick återgå till drömmarnas land! Vaknade inte förrens efter tio!! *lovley*
Efter lunch brummade jag och Douglas iväg till IKEA, där det "bara" skulle inhandlas en hylla till Fabians rum. Men som vanligt fick jag även med mej en massa grejer utöver hyllan... Bland annat två olika färger av handukar, som faktiskt behövdes inhandlas, och med lite färg som kan behövas så här på hösten!!

Sedan var det dax för Douglas att gå på kalas. Temat var prinsess/pirat/riddare kalas! Så här hemsk så han ut;-)!!!
Nu väntar hyllan på ihop sättning. Har tänkt att jag själv ska fixa det, för Jonas är nämligen ute och springer så jag har ju ingen hjälp. Men en riktig kvinna reder sig själv, eller hur?;-)

Hmmm, Plocke pinn eller?..... Vad har jag gett mej in på, vi får väl se om jag kan visa er resultatet imorgon eller om jag har fått ett psykbryt och slagit sönder varje del så att det bara är brasved kvar...;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!