fredag 6 augusti 2010

Karlskrona, barnens gård och Malmö!!

Vi hade 2 fantastiska dagar i Karlskrona. Vi bodde på en camping med små söta stugor! Dessvärre var väl inte sängarna jätte sköna så sömntimmarna blev lite drabbade... Men vad gör det när allt det roliga vägde upp.... Douglas sa att det var det bästa han någonsin hade gjort i sitt liv. Då menade han både att bo på campingen och vara på barnensgård!! Tänk va lite man kan göra för att glädja barnen!! På kvällarna satt vi ute under bar himmel och spelade kort in mot midnatt. Barnen sprang omkring och lekte, en favo lek bland alla lekar var att rida häst på sop kvastarna!!

Jag kan varmt rekommendera barnens gård till alla! Inte en jättestor gård, men alldeles lagom för de små. När vi parkerade våra bilar så tänkte vi vuxna, jösses va litet. Detta går vi igenom på en timme. Men så fel vi hade, efter 6 timmar var vi föräldrar så trött. Då kom vårat tjat om att åka hem. Hade de fått bestämma så hade vi nog förmodligen varit kvar där ännu;-)
(Som vanligt var Alfred barfota... Även inne hos getterna. Hade han själv fått välja så hade han helst gått naken hela dagen...;-)




Sedan packade vi ihop oss och styrde bilen mot Malmö där vi haft 2 fantastiskt roliga dagar!! Jag har nog inte skrattat så mycket detta året som jag har gjort där. Daniel är min stora idol, så fort han öppnar sin mun så blir det något galet sagt och jag asgarvar... Så idag känner jag att även om jag inte trodde det, så har jag magmuskler och dessa muskler har fått jobba extra hårt i Malmö med allt skrattande!!
Tack Daniel och Tin för dessa roliga dagar!!!


Sötaste vovven i hela världen!!! Dessutom heter han Rolex;-)!! Hade jag fått min vilja igenom så hade han fått flytta hem till oss!!

2 kommentarer:

  1. till barnens gård vill jag oxå åka, har hört mycket om det denna sommaren. ni såg ut att ha haft det supermysigt!

    SvaraRadera
  2. Barnens gård!Åh va härligt! Där var vi varje sommar när barnen var små, nu får vi väl vänta med att åka dit tills barnbarnen kommer!;)
    KRAM!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!