tisdag 17 augusti 2010

Nu jäklar....

Det här går inte längre, allt detta svullande på mat, fika och godis. Håll i er för nu ska jag berätta hur mycket jag har gått upp under sommaren, 3 kilo... Fatta 3 jäkla kilo som kommer att vara sååå svåra att gå ner, inte lika lätta som att gå upp dom, tyvärr. Det är väldigt synd att jag inte kan skylla på någon annan att jag gått upp dessa 3 kilo, de hade liksom varit mycket enklare att göra det. Så tar jag inte tag i min tjocka kropp NU så kommer jag gå upp ännu mera och då kommer det vara ännu svårare att gå ner och ännu jobbigare att röra på fläsket... Att det ska vara så himla svårt att gå ner i vikt och att att träna. Jag vill ju vara en sån där sund smärt mamma som mår bra och alltid är pigg, utan massor av socker i kroppen och som ständigt skriker på mat eller socker...
Tror att det som skulle hjälpa mej just nu är en slags trävling där jag och någon/några tävlar mot varann att gå ner vissa kilo. För då skulle jag ge gärnet och vinna allt!! Någon i cyber världen som kanske är sugen på att tävla mot mej;-)???!!!

6 kommentarer:

  1. Ok,,jag är med!!Hur vill du lägga upp det?
    Annette i Hjo

    SvaraRadera
  2. jag tänker så här: jag vill få bukt med min störda relation till mat så att det inte smittar mina barn. vill inte att de ska ha ångest över vad de äter, svulla som fan och gå upp i vikt och må dåligt. jag vill vara en bra förebild!

    SvaraRadera
  3. Du kan tävla med mig!!! Lika många kilo som jag går upp ska du gå ner... :)

    SvaraRadera
  4. Kämpa på!!! Du kan!!! KVINNOR kan!!!!!!! Lycka till!!!:)
    Kramis!

    SvaraRadera
  5. Lycka till i massor!! Kämpa!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!