onsdag 18 augusti 2010

Börjar han frysa måntro?....

Nudisten eller jag menar Alfred har börjat klä på sig, han börjar nog frysa nu när hösten är på väg... Han tog inga kläder av sig själv, utan valde mammas garderob och hennes fina strumpor istället;-)!!!

1 kommentar:

  1. Jag skulle vilja utmana alla bloggare där ute som befinner sig i en relation, med eller utan barn. Bestäm ett datum, lämna allt för en dag eller två. Var unga, fria och galna. Gör något som ni gjorde då ni bara hade er själva att tänka på. Få varandra att skratta. Lämna barnen till vänner, familj eller släkt. Dumpa dem där rentav och dra iväg på äventyr. Begränsa er inte. Fyll staden ni bor i med unga, snygga, fräscha par! Er!

    Ni har fram till och med den 5 september på er! Varför så kort tid? Jo, för att ni inte ska ha möjlighet att planera så mycket, utan bara vara spontana!

    Varför denna utmaning? Jo, för att ni ska få chans att bygga på ert förhållande, väcka gamla minnen och njuta av varandra!

    Ni som antagit utmaningen - maila mig, berätta kort vad ni gjorde samt skicka bild på er tillsammans. Allt detta kommer jag att sedan lägga upp på min blogg i september.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!