tisdag 16 mars 2010

Vårkänslor!!!

Denna dag kan inte bli mycket bättre!
Idag vaknade vi upp till en strålande sol, ett underbart väder som man bara vill vara ute i. Gick och lämnade för första gången på säkert 3 månader. Det har inte hänt pga av all snö, is och en STOR mage... Äntligen är de tillbaka på dagis efter 3 veckor hemma i all smitta. Så idag är det första dagen jag och Fabian är hemma och myser själva! Han myser i och för sig själv ute i barnvagnen och jag här. Men jag ska snart gå och hämta in honom så att jag få mysa lite med honom. Man hinner liksom inte med det 3:e barnen så mycket. Det blir mest på natten. Ja, iallafall om Fabian själv får bestämma. För inatt har han legat o tuttat till och från HELA natten. Det gör mej inte så mycket för jag somnar när jag ligger och ammar. (Jag är en sådan där oansvarig mamma som inte orkar vara vaken när jag ammar....)


Dessutom kan inte livet bli härligare när min käre sambo kommer in och har hämtat tidningen och där ligger det en inbjudan Vi ska på bröllop i augusti!! O va roligt det ska bli! Jag längtar redan och bara ser fram imot och köpa nya fina kläder och fixa mej i håret. Oj då, det lät lite som om det var jag själv som skulle gifta mej;-) Jag får väl snällt vänta med att stå brud till år 2000 frusit fast...;-)

Före

ÄNTLIGEN är vårt efterlängtade tak färdigt! Resultatet är jag mycket nöjd med och Jonas är sååå duktig som har kämpat på med all denna målning!När man tittar på före och efter bilderna så kan man ju inte förstå att vi stod ut i nästan 2 år innan det blev vitt;-). Fy va hemskt med all furu. Nu väntas bara nya vita lister, målning av fönster och dörrar sedan kan man äntligen vara där uppe utan att spy furu;-)

Efter

8 kommentarer:

  1. Super snyggt!!!!! Vitt ger ett rum en helt annan rymd :D Bra jobbat Jonas och bra pushat till dig :D

    SvaraRadera
  2. hej gumman!

    oh shit vad fint de blev i taket med, underbart fint!!! duktig kille du har..

    och ja att sova medan man ammar på nätterna, det gjorde jag med Oscar oxå minns jag..
    jag skulle ju sitta uppe och vara vaken och sådär, men tror du att det gick? knappast :) ha ha!

    ja äntligen sista veckan.. 6 dagar kvar.. tills man får vänta 3 veckor till.. antagligen! vet väl hur det här kommer att sluta, är väl lugnt som en filbunke och om bebisen själv får bestämma ser jag väl ut såhär i sommar med.. troligen!
    men nu vill jag bara att den ska komma UT!!

    hoppas att ni får en fortsatt mysig tisdag!! vädret är ju bara för underbart och bröllop är ju bara fööööör mysigt :)
    Stora kramar!!

    SvaraRadera
  3. Så underbart söt den första bilden är! :)

    SvaraRadera
  4. Tycker inte du är oansvarig, bara underbart att somna när dom ammar! Vår son, två år, sover fortfarande i vår säng varje natt till svärmors stora förtret men det är så mysigt och vi kommer inte få flera barn så varför inte få skämma bort honom lite? Har två till men dom är lite större, typ 19 och 17 år...
    Hittade hit via en annan blogg och kommer tillbaka snart och läser om ert liv!

    SvaraRadera
  5. Fy vad fint! Jag vill oxå måla.. ! Vad du inspererar med dom bilderna!!

    SvaraRadera
  6. Vad fint det blev med vitt tak! Förstår att ni blev nöjda. Hälsa Jonas att han är DUKTIG, beröm brukar betyda att de gärna gör nåt mer...

    SvaraRadera
  7. gud vad snyggt det blev! det är s¨n skillnad. här hemma har vi fått så ljust och fnt sen vi målade. furu är så jävla ugly.

    SvaraRadera
  8. Oj vilken skillnad det blev, så mycket ljusare och det ser mycket större ut....jättefint!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!