onsdag 3 mars 2010

Denna dag....

går till världshistorien om världens grinigaste unge....
Idag har jag och barnen varit själva hemma för Jonas fick lov att bara jobba några timmar. Några timmar blev visst 6 timmar...
Det började redan inatt att Alfred tjurade ihop och vägrade ligga där han skulle. Höll på i nästan 2 timmar innan han kom till ro igen. Dessutom skulle Jonas försöka styra upp det hela och tyckte att han skulle börja lyssna på sin pappa. Själv tyckte jag inte att det var en sådan god idé klockan 2 på natten...

Sedan har hans dåliga humör forstatt hela dagen lång. Han har gråtit, spottat och fräst hur vi än har gjort. Dessutom har vi knappt fått i honom någon mat alls på flera dagar. Inte ens någon fika. Vad är det som är fel? Är det alla omställningar om att han har blivit storebror? Har han ont någonstans eller börjar han åter bli sjuk??

Nu sover han gott och jag hoppas verkligen att han vaknar lika god och glad som han brukar vara. Annars är risken att den hemskt dumma mamman kommer fram i mig och då blir det inte roligt för någon i familjen.....

Idag har vi iallafall varit ute i det vackra vädret. Idag har det verkligen varit helt fantastiskt vackert!! Knappt så man vill gå in fast man varit ute i flera timmar!
Fabian var ute och premiär åkte i sin vagn. Och Alfred med. Båda trivdes som fisken i vattnet och sov båda gott i den!!

Idag upptäckte jag en till knöl till, fast under den andra armhålan. Det måste ju vara positiv, alltså att det är en slags mjökkörtel som satt sig även där! Jag har inte ringt till vårdcentralen utan väntar istället på att BVC ska höra av sig någongång för kolla av Tarzan. Men de verkar ha helt glömt bort oss. Kanske så när man får 3 barn, då tänker de väl att vi klarar oss så bra utan dom;-)

Idag har jag fikat konstant hela dagen låååång. Vi har haft fina vänner på besök så då har det slunkit ner flera en en sorts kaka;-)
Men vad tror ni att jag är nu... Jo sugen på något gott igen. Fan detta bådar inte gott. Hur ska jag någonsin kunna bli "normal" i kroppen igen efter all denna fika?

Dessutom börjar åter mitt favo program Grey´s ikväll och då vill man ju gärna sätta tänderna i något gott om man kan äta förstås för alla tårar som alltid lyckas komma när man tittar på grey´s;-)!

3 kommentarer:

  1. Visst är vagnen bra! Har en lika (fast röd) och den har varit guld värd.
    Å så var/är det så roligt när alla frågade "men var är den lilla någonstans?" hihihi

    SvaraRadera
  2. Uff storebror har säkert massa känslor som han inte kan förklara....Jag missade Greys, fasen. Det där med sötsug en vecka efter förlossning känner jag igen, inte så konstigt om man ammar heller:) Tog mig ett heeeelt år innan jag fick motivationen att förändra mig!Gillar din Blog!Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Protest mot lite svartsjuka tycker jag det låter som:-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!