tisdag 9 mars 2010

Sol strålande sol!!!

Detta väder är ju helt fantastiskt. Det väcker känslor som man glömt bort att man har och haft!! Man börjar se en liten ljusning på att det snart är vår. Den bästa årstiden på hela året är ju våren!!!

Men tyvärr kan jag inte vara ute och njuta av den fantastiskt härliga sol för Alfred är fortfarande sjuk... Igår hade han nästan 40 grader hela dagen... Igår var det en sådan där dag där jag gärna hade delat upp mej i 3 Karolin mammor. Tyckte synd om alla 3 barnen för att de inte alls fick min uppmärksamhet pga att jag fick lov att ligga med Alfred stor del av dagen. Stackars Douglas fick sköta sig själv och Fabin fick ligga där jag la honom.... Dessutom har jag en sådan fruktansvär huvudvärk. Är nu inne på min 3:e dag. Den sitter i dag som natt, går den inte bort snart så skär jag huvudet av mej.....
Idag blir iallafall Douglas stimulerad på dagis så jag har bara 2 barn hemma att fokusera på. Tack gode gud att Fabian är så snäll som han är och bara sover och äter. Annars vet jag inte alls hur denna vardag hade funkat?
Något som jag just nu går och är så irriterad på är att BVC fortfarande inte har hört av sig. De ringde i torsdags och sa att det var lite personalbrist där och att det åter skulle höra av sig på måndag för ett hembesök. Idag är det tisdag och de har fortfarande inte hört av sig. Idag är Fabin 2 veckor gammal och han har inte blivit vägd sedan vi åkte hem från BB. Jag stör mej så jävla mycket på detta. Det är ju inte mitt fel att de inte har personal så att de räcker till. Bara för att jag råkat fått mitt 3:e barn så verkar jag inte alls vara så prioriterad.... Åååå va jag är arg på detta....

3 kommentarer:

 1. sötungar. Stackars Alfred, jobbigt o vara så sjuk och inte kunna förklara heller hur man känner sig. Hoppas han kryar på sig snart. Stor kram till er!

  SvaraRadera
 2. Hoppas Alfred piggnar till snart! Kram på er/Sara

  SvaraRadera
 3. Är väll för att Christine är borta som ni inte fått erat första besök, men det är dåligt för ni ska juh inte behöva bli lidandes, De måste väll sätta in någon annan tills hon kommer tillbaka???
  Hoppas att barnen bli friska snart och att ni andra klarar er!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!