fredag 26 mars 2010

Tröttis...

Jag känner mej helt slut i både kropp och knopp efter en mycket lång dag med både sorg och glädje. I förmiddags var vi på begravingen . En mycket vacker sådan med en helt underbar präst som fick en att lyssna både en och två gånger. Ni vet när riktigt duktiga präster är duktiga. Då finns det nog inga bättre människor!!
Bilden är från förra våren. (Glömde ta ett kort idag på de åkande killarna...)
Vädret kunde ju inte bli bättre heller med sina många strålar som sken på himlen! När vi åkte hemåt framåt eftermiddagen visade temperaturen i bilen på 16 grader. Så det blev en skön stund ute med alla barnen och givetvis kom motorcykeln fram!! Barnen fick sig ett premiär åk så de blev lycklig!!

Kvällen avslutades med kalas för både Jonas och Douglas! Douglas fyller 5 år på söndag och Jonas fyller om 1 vecka! Imorgon fortsätter kalasandet men då kommer min sida av släkten, idag fick Jonas sida komma!!

Nu väntar sängen för John Blund har redan varit här och spridit sitt sand över ögonen. Håller tummarna att barnen sover läääänge imorgon bitti och vaknar glada och friska... (Fallet är inte så att det alltid är glad klockan 7 en lördag morgon, och inte vi heller;-)

Natti natt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!