fredag 5 mars 2010

URIN....

På vår toalett luktar det bara urin. Hur mycket jag än må skrubba och skura med alla möjliga rengöringsmedel så luktar det bara urin. Det är bland den äckligaste doft som kan sätta sig i näsan.... Det är nu 2 grabbar som går på toaletten och som tydligen inte alls kan ha någonsohelst styrsel över snoppen, för då skulle de ju inte lukta så illa... Kan ni tänka er att det snart är 2 till som ska gå och förpesta hela toaletten med sitt pink... Jag får nog bygga mej en egen toalett för att slippa 4 olika urindofter som förpestar hela min näsa;-)!

Jag kan se mig själv sitta i tv soffan om så där 10 år med 4 grabbar. Alla med varsin hand innanför byxorna och sedan sträckandes efter chips. Mmmm, va gott med urindipp och chips. Är det så att det ligger genetiskt att alla killar måste ha en hand på snoppen när de ligger och slöar och kollar på tv? Tänk om vi tjejer skulle ligga med en hand innanför våra byxor och en hand på bröstet.... Då skulle det nog ifrågasättas av killarna, eller inte;-)!!

4 kommentarer:

  1. Ha ha ha, Oj oj välkommen i klubben säger jag bara!! Här har vi alltså 4 grabbar som slattrar på toan. Det är INTE jag som skvätter runt där inne. Jag vet inte VAD jag ska göra för att få alla att fatta det! Jag vill också ha en egen toa, så får de torka sin själva.

    SvaraRadera
  2. hahhaha urindipp och chips..

    SvaraRadera
  3. Ja men visst är det äckligt?!?!! både att det varje gång man kommer på toaletten alltid är nytt kiss någonstanns....ännu så länge sitter mina två minsta grabbar då inte kan hålla styr men det hamnar både här och där ändå...
    och så detta med händerna innanför byxorna...jag vet inte om de inte tänker på det eller om det inte är nått fel när killar gör det...och då menar jag vuxna!! Barnen kan man kanske inte räkna med tänker på det men vuxna män som stoppar ner handen och rättar till och sedan stoppar handen i godis, chips eller vad som....discusting!!! nästa gång ska jag påminna :-)
    Kram
    Angelica

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!