torsdag 4 mars 2010

Välkommen tillbaks i vardagen....

Det börjar komma ifatt oss nu, eller mej. Att det även finns en vardag utanför vår lilla bebisbubbla. Tröttheten har börjat att smyga sig på och det börjar se ut mer eller mindre som ett kaos här hemma. Jonas har fixat med allt från handling, matlagning och städning de sista veckan. Men nu känner jag att jag åter måste ta tag i mitt liv och börja styra upp här hemma igen;-)

Hela familjens hem sedan vi kom hem med Trazan har varit i sovrummet. Där vi har tillbringat nästan all vår vaken tid och sov tid! Tvättstugan håller på att svämma över av äcklig tvätt som ingen orkar ta tag i.

Jag vet inte riktigt hur mina känslor är. Jag är bara så lycklig så jag kan gråta för det!!!! Ledsen, trött och med massor av energi. Hur knäppt låter inte det... Det känns som om jag har en mask boende i min kropp som far runt samtidigt som latmasken bor i kroppen. Ja alltså en väldigt konstig kombination;-)!
Alfreds humör har varit lite bättre idag! Han har ju en tendens att somna överallt. Idag hittade vi honom sovandes i trappan. Nöden har verkligen ingen lag när det gäller hans sovning;-)!!

Tarzan är vaken mera och mer för varje dag som går. Han sover mestadels hela dagarna. Men så fort det blir tyst och lugn runt honom då vaknar han till. Stackars barn han blir väl miljöskadad i detta hem med all skrik och bråk som råder mellan bröderna Grunditz och deras hormonstine mamma....;-)

2 kommentarer:

  1. vilken klok blick han har!

    SvaraRadera
  2. Åhhh vilka fina pojkar du har!!!! jag känner mej lite "borta" nu när jag inte varit ute på nätet på länge men vi har lyckats "tjuva" in oss på grannens nät men det går bara ibland.....
    MEN! Vi kanske ses på riktigt nån dag nu när jag kan promenera här i byn!!!!!
    STORT GRATTIS till Fabian o STOR KRAAAAAAAM!!!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!