tisdag 2 mars 2010

1 vecka!!

För en vecka sedan låg jag på förlossningen och nyss hade blivit 3 barns mamma!! En hel vecka har gått och det har gått så fort, men på ett sätt känns det som om vi har känt och haft Tarzan hos oss alltid!
Jag är en sådan där konstig filur som sparar på mina barns navelsträngar. Jag vet inte riktigt varför jag gör det, men på någotvis så betyder det något för mej. Min mamma sparade min som jag en idag har kvar!!

Idag har iallafall Fabians (får ju lov att pröva på namnet nu när vi äntligen har bestämt oss) navelsträng ramlat av. Så nu luktar både han och jag ungefär lika illa runt den nedre regionen;-)

Igår kväll innan jag skulle sova upptäckte jag en knöl i min armhåla, den är ungefär stor som en halv golfboll. Trodde att det var en inre finne på G, men den är kvar idag.... Så nu har det satts igång en massa snurr i mitt huvud vad det kan vara? Är det någon slags mjölkörtel, förkylnings körtel eller vad är det för något. Man börjar ju tänka på bröst cancer med en gång..... Är den inte borta imorgon så borde jag nog ringa vårdcentralen, för annars kommer jag att stirra ihjäl mej över detta....:-(
Hemskt när man får dessa tankar för de är inte så lätt att bli av med....

Nu ska jag gå och gosa med Douglas. De 2 andra små grisarna sover sött i sina sängar. Ännu iallafall....;-) Nä jag ska verkligen inte klaga på deras sömn. Peppar, peppar. Båda 2 har sovit mycket bra sedan vi kom hem!!!

3 kommentarer:

  1. Goggla på svullna lymfkörtlar.. (tror jag att det heter)

    Jag fick en knöl i armhålan runt jul... blev supernervös. Men det´var bara en sån.. (på mig)

    Man kan få sånna vid hormförändringar, om du rakar utan lödder osv... osv!

    Men kolla om det stämmer..

    Vad söt han är lilla Fabian!

    SvaraRadera
  2. mysigt (inte navelsträngen) utan med lite bebisgos.
    Lite läskigt med den där knölen, men jag håller med föregående talare.
    puss till hela familjen och tack för de värmande orden på min blogg =)

    SvaraRadera
  3. Är säkert en svullen mjölkkörtel. Går bort av sig själv, eller så ber man någon på sjukan tömma den. Jag hade mängder av sådana där.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!