söndag 7 mars 2010

Imorgon är en annan dag....

Måndag imorgon, och Jonas ska åter börja jobba igen. Ingen i familjen vill det, allra minst Jonas. Vi har verkligen haft 2 underbara veckor tillsammans!

Alfred i en snygg "dammsugarfrisyr" som dammsugaren har gjort;-)!
Inatt fick Alfred åter feber. Han har yrat och haft över 40 grader, hostat och andas jättekonstigt. Ur munnen luktar det död hund och han tar sig en aning för öronen. Det är mindre en en vecka sedan han hade feber, men denna gången är det förmodligen inte sprutan utan en dunderförkylning. Måste ringa om han inte blir bättre imorgon så att han inte gått och fått halsfluss igen. Han har verkligen tajmat detta med att bli sjuk lite dåligt nu när vi har en nyfödd i familjen;-)

Fabin och Alfred tar liksom varannan natt att krångla på. För inatt när Alfred inte har sovit så bra, så har Fabian gjort det. Så inatt är det väl Fabians tur att vara uppe. Med tanke på att han sovit hela dagen lång med undantag lite mat, så lär han nog ta igen det inatt och villa äta hela natten istället. Ja, ja det är väl smällar man får ta som småbarns förälder.

För första gången sedan vi blivit 5 i familjen så sov vi middag idag, alla utom Douglas som var med mormor i skogen!! Helt underbart att slumra in till vasaloppet!!
Så jag fick lite extra energi så jag har till och med färgat mitt hår idag. Fick liksom en chock när jag stod och tittade mej i sjukhusets speglar förra veckan och fick till min fasa syn på en hel del gråa hårstrån. Började slita av mej några men fick stanna vid 10 hårstrån. Hade jag fortsatt så hade jag nog förmodligen varit flintis nu... 30 år och gråhårig, får helt enkelt skylla på sambon och barnen;-)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!