måndag 22 mars 2010

BVC besök!

Är nyss hemkommen från BVC. Fick en tid som kanske inte passade alls med tanke på att vi skulle vara där redan klockan halv tio en måndag morgon... Kaos som det alltid råder här på morgonen så lyckades ju Douglas sova, så honom fick jag lov att väcka halv nio. Medans Alfred var uppe och skuttade med tuppen:-(
Fabian har sovit hela natten inatt. Han vaknade halv sex första gången!!!
Håller alla tummarna att detta INTE är en engångsföretelse utan att han nu kommer att sova så här bra hela livet!!;-)

Den lille tjockisen, alltså Fabian hade gått upp i rasande takt. Förra torsdagen vägde han ju 3960g och idag vägde han 4565g så nu börjar han lägga på sig... Hans längd var 55 cm, så där hade han bara växt 2 cm sedan födseln.
Han är fortfarande inte uppe i Alfreds födeslse vikt som vägde 4880g och var 56 lång;-)

Jag kan inte längre lämna Fabian utan måste ha ögonen på honom hela tiden. Hans lilla storebror Alfred har kommit på att han gärna vill lyfta honom och helst ligga på honom allt för att vara go mot Fabian. Jag hoppas att det bara är en av alla faser som Alfred går igenom och att han snart släpper den tanken. Risken är väl att det dyker upp något annat i hans lilla huvud som han bara måste utföra på sin lillebror;-)

Idag är det inget inplanerat. Ska åka och köpa lite påskliljor som jag kan sätta utanför dörren för att få lite mera vår!!
Äntligen börjar all snö försvinna sakta men säkert och jag hoppas att det nu inte blir några bakslag. Tyckte att det var en skön luft idag ute och att det luktade så där härligt "vårskit" ute!!!

1 kommentar:

  1. Hejsan! En kompis till mig köpte en kanon bra vagga som man hängde uppe i taket. Där var det säker förvaring för lilla babyn mot kärvänliga storasyskon. Snygg var den också. Lycka till med allt. Kram Johanna!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!