torsdag 25 mars 2010

Torsdag!

I tisdags blev Fabian 1 månad. Jag fattar inte riktigt vart den tiden har tagit vägen. Vill inte att det ska gå så fort. Men det är inget jag kan styra över, tyvärr....

Han sover fortfarande kanonbra på dagarna. Men när det börjar tystna här hemma och alla har gått och lagt sig, då vaknar han och vägrar somna om. Han somnar och han får ligga vid mitt bröst. Igår låg han och snaskade och åt i 3 timmar.... Man blir ganska bunden och så fort jag lämnar ifrån mej honom och Jonas ska ta över (jag inte med amningen då;-) Så bara gråter han....

Fabian har utvecklats mycket och rör på sig med armar och ben. Huvudet har blivit mycket stadigare och det är nästan så att han vill skratta men kommer liksom inte ända fram...

Det märks att han är 3:e barnet. Han bara hänger med och sover bäst när det är som mest ljud.

Han är så snäll så jag kan glömma bort honom. När jag lämnade barnen imorse och kom hem. Gick jag ur bilen , låste upp och gick in. Herregud, det är något jag har glömt tänkte jag... Stackars Fabian satt kvar i bilen;-)

Igår tog jag tag i påskliljorna. Jag har iallafall satt ut en kruka och så har jag plockat ris och blåbärsris! Så snart är hemmet påskpyntat och fint. Älskar påsken, inga måsten som det kan vara på jul. På påsk få man bara vara och njuta av att det är vår och alla är glada;-)!!!

Hann även med ett besök i kläd affären. Imorgon ska vi på begravning för Jonas morbror. Och som vanligt har jag inget att ha på mej. Det är hemskt att stå och prova kläder i en provhytt där ljuset tar fram alla skavanker på kroppen och inget passar:-( Hittade iallafall en tunika, leggings, linne och en scarf. Men jag vet inte riktigt om jag vill ha tunikan. Den är supersnygg och användbar vid alla tillfällen, men den hänger ju inte lika snyggt på mej som den gör på galgen.... Det blir förmodligen panik här imorgon bitti för att jag då ännu inte har bestämt mej. Det är mycket lättare för männen som bara tar på sig sin kostym med tillbehörande skjorta och sedan är dom klar.

Nu ska jag åka ner till byns skoaffär och hoppas att jag kan fynda något! Vi har nämligen inte haft någon skoaffär på 3 månader, men nu har de åter öppnat upp och ingen är gladare än jag!!! För shoppa är de bästa jag vet;-)

2 kommentarer:

  1. tiden går så fruktansvärt fort.... I början blev jag lite trött på alla som sa att man skulle ta vara på småbarnsåren "de går så fort". Nu förstår man verkligen vad de menar =)

    SvaraRadera
  2. hej gumman!

    tack för dina otroligt fina ord gumman..
    jag hade ju kunnat njuta mera av detta om någon hade försäkrat mig om att bebis inte väger mer än runt 4 kg denna gång.. DÅ hade jag kunnat njuta.. att veta att den ligger där inne och gottar sig nu bara tills den väger typ 5-6 kg känns mindre skoj och därav min panik kanske? antagligen!

    hoppas att du får en underbar dag gumman.. fina bilder med och ja, tiden springer verkligen iväg :( konstigt nog..
    STOR KRAM!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!